Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Trillende buttplug; handsfree anaal genot


We weten allemaal wat een vibrerende buttplug is en hoe je deze moet gebruiken. Toch zijn trillende buttplugs anale speeltjes waarmee je anaal kunt klaarkomen wat je wellicht nog niet wist.

Afhankelijk van de type trillende buttplug is deze daarom geschikt voor mannen of vrouwen die anaal willen klaarkomen. Hiernaast is het gebruik van een trillende buttplug ook geschikt om een clitoraal orgasme of tijdens het aftrekken te intensiveren. In deze blog leggen we uit welk type trillende buttplug hiervoor geschikt zijn en waarom deze speeltjes juist zo geschikt zijn voor een anaal orgasme.

Trillende buttplug of een prostaat stimulator?

Een trillende buttplug is niet altijd even geschikt om anaal klaar te komen. Voor mannen en vrouwen zijn er verschillende eigenschappen om dit goed te realiseren. Zo is het noodzakelijk voor mannen om de prostaat actief te stimuleren waardoor een anaal orgasme mogelijk is. Bij vrouwen is stimulatie van de endeldarm bepalend waarbij de vibraties sterk moeten zijn om de anus te simuleren. Een prostaat stimulator herken je aan het L-vormig ontwerp met een lange schacht en een afgerond verdikte top. Met deze verdikte top zorgt de prostaat stimulator voor een optimaal aanraakoppervlak van de prostaat via de anus. De licht gebogen schacht zorgt daarnaast voor de juiste richting binnen de endeldarm. Hierdoor hoef je deze niet meer op en neer hoeft te bewegen om de juiste positie te bereiken.

Voor vrouwen is anaal klaarkomen via een trillende buttplug minder veeleisend dan bij mannen. Zo hoeft de stimulatie niet diep te worden gerealiseerd en zorgt deze dichtbij de anus juist voor de meest intense ervaring. Door de aanwezigheid van een krachtige motor kunnen vrouwen hierdoor eenvoudiger anaal klaarkomen. Een klassiek buttplug ontwerp met krachtige vibraties voldoet dan eigenlijke al aan de eisen. Hierdoor heb je als vrouw veel meer keuze uit trillende buttplugs dan vergeleken met mannen.

Versterken van orgasmes

Naast alleen anaal klaarkomen zorgt het gebruik van een trillende buttplug, of een prostaat stimulator, ook als aanvulling van andere hoogtepunten. Bij vrouwen is het mogelijk om een trillende buttplug tegelijkertijd te gebruiken met een clitoris vibrator waardoor je dubbel klaar kunt komen. Bij mannen zorgt een prostaat stimulator als aanvulling op aftrekken ook voor een veel intenser orgasme. Zo hoef je niet altijd alleen maar anaal klaar te komen wil je gewoon genieten van een trillende buttplug of prostaat stimulator.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook