Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Top 10 producten tegen geïrriteerde huidzones of eczeem

In dit artikel worden een 10-tal producten benoemd die kunnen helpen als je last hebt van geïrriteerde huidzones of eczeem.

Problemen met de huid brengen heel wat ongemakken met zich mee en zijn kortweg gewoon enorm vervelend. Dan is een fijn product wat de irritaties vermindert en wat kan helpen bij huidziektes zoals eczeem, heel erg waardevol.

Een top 10 wordt in dit artikel gegeven van producten die kunnen helpen bij geïrriteerde huidzones of eczeem, om je de zoektocht wat gemakkelijker te maken.

Geïrriteerde huidzones

Huidzones die geïrriteerd zijn, zijn enorm vervelend. Klachten als roodheid, jeuk en zwelling komen dan vaak voor. De plekken waar je last kunt hebben van geïrriteerde huidzones, zijn onder andere de oksels, de knieën en de scheenbenen.

Eczeem

Eczeem is een specifieke vorm van geïrriteerde huid. Eczeem kan typisch of atypisch zijn. Ongeacht de variant, brengt eczeem vaak bultjes en jeuk met zich mee. Eczeem is dan ook heel vervelend om te hebben. Een goed product dat helpt tegen de klachten van eczeem, is dan wel zo waardevol.

Top 10 producten

Nummer 1: zilver creme

Zilver creme staat op nummer 1 wat betreft een product dat zowel helpt tegen geïrriteerde huidzones als eczeem. Zilver creme is een speciaal soort creme dat de ongemakken van geïrriteerde huidzones en eczeem, vermindert.

Nummer 2: Gezichtslotion (tonic)

Gezichtslotion (tonic) staat op nummer 2. Gezichtslotion (tonic) is een product dat het gezicht reinigt, en zo dus de ongemakken van geïrriteerde huidzones of eczeem, tegengaat.

Nummer 3: Hydrating Facial Cleanser

Een hydraterende crème voor het gezicht, zoals de Hydrating Facial Cleanser, is ideaal tegen geïrriteerde huidzones en eczeem. De Hydrating Facial Cleanser staat dan ook op nummer 3.

Nummer 4: Hydrating Repair Crème

Op nummer 4 vind je de herstellende crème, de Hydrating Repair Crème. Doordat deze crème herstellend werkt, staat deze ook zeker in de top 10.

Nummer 5: Collagen Night Cream

Collagen Night Cream staat op nummer 5. Deze crème gebruik je in de nacht. Deze crème is goed bij geïrriteerde huidzones en eczeem, omdat deze crème herstellend werkt en in de nacht gebruikt wordt, dus dat je huid ook echt de tijd krijgt om te genezen.

Nummer 6: Aloë Vera Tonic

Een verfrissend product, wat fijn is bij geïrriteerde huidzones of eczeem.

Nummer 7: Cleansing Oil

Een fijne olie om je huid te reinigen, wat heel belangrijk is bij geïrriteerde huidzones of eczeem.

Nummer 8: Essential B5 Hydrating Serum

Essential B5 Hydrating Serum dient voor de directe verzorging van de huid en daarom is dit product een must in deze top 10.

Nummer 9: Restoring Serum

Een herstellend serum is onmisbaar in de top 10.

Nummer 10: Koelzalf

Bij erge irritatie van de huid of bij ernstige eczeem, is een koelzalf ideaal.

Kortom, een handige top 10 van producten werd in dit artikel gegeven tegen geïrriteerde huidzones of eczeem. Zilver creme staat hierbij op nummer 1. Wil jij zilver creme kopen? Wij raden je aan om een kijkje te nemen op huidpraktijkshop.nl. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook