Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tips voor een onvergetelijke huwelijksuitnodiging

Je bent ten huwelijk gevraagd! Je kunt je geluk niet op en gaat eindelijk trouwen met de liefde van je leven. Tijd om aan de slag te gaan met alle voorbereidingen. Je moet natuurlijk aan van alles denken, zoals de locatie, de jurk, de taart, het boeket en natuurlijk ook de uitnodiging. Want hoe zorg je er nou voor dat je een onvergetelijke huwelijksuitnodiging verstuurd? In dit artikel geven wij je alle tips en tricks!

Foto van het verloofde stel

Je wilt natuurlijk gelijk laten zien wie er gaan trouwen. Met een stralende foto van jullie tweeën kan niemand er meer om heen. Je kunt natuurlijk een foto uit je fotogalerij kiezen, maar wat dacht je van een prachtige fotoshoot met een professionele fotograaf? Dit kost natuurlijk wel iets meer, maar het resultaat zal verbluffend zijn. Een prachtige foto bij zonsondergang op het strand, jullie favoriete date spot of de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Maak het zo persoonlijk mogelijk. Dit geeft de gasten alvast een voorproefje van jullie onvergetelijke trouwdag. 

Locatie tekening

Als je al weet waar je gaat trouwen, kan je de locatie ook op een unieke manier onthullen aan de gasten. Je kunt namelijk een lijntekening laten maken van het buitenaanzicht van de locatie. Prachtig als je bijvoorbeeld gaat trouwen in een kasteel, een kerk of een oud monument. De lijntekening kan worden aangeleverd in zwart maar bijvoorbeeld ook met goudfolie bedekt. Dit geeft een luxe uitstraling aan je kaart en laat op spectaculaire wijze zien waar jullie elkaar het jawoord gaan geven. Dit kun je vaak regelen met een grafisch vormgever of een tekenaar. Stuur foto’s van de locatie door en wacht op een verbluffend eindresultaat. 

Waxzegel 

Ga je voor een chique uitstraling? Dan is een waxzegel de perfecte accessoire! Het staat ontzettend mooi op een kaart, maar je kan er ook heel makkelijk de envelop mee verzegelen. Waxzegels kun je eenvoudig zelf maken met de wax seal starter kit van JessyAtSea. Hierin zit alles wat je nodig hebt om prachtige zegels mee te maken. Je kunt de set ook helemaal personaliseren door je favoriete kleur wax te kiezen en een prachtige stempel. Kies uit de standaard designs of laat een persoonlijke waxstempel maken. Bijvoorbeeld met jullie initialen, namen of de trouwdatum. Zo past de waxzegel goed in jullie thema en geeft het een persoonlijk tintje eraan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken