Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tip de Bruin: een leuke kledingwinkel waar je kunt slagen!

Of je nu toe bent aan een complete wisseling van je garderobe of je wilt jezelf of een ander verblijden met iets nieuws: bij Tip de Bruin ben je aan het juiste adres. Vlakbij het centraal station in Amsterdam vind je deze gezellige winkel die al sinds de jaren ’50 actief is in de wereld van de mode. Persoonlijk contact en advies met oog voor de wensen van de klant staat hier voorop. Voor de echte liefhebber van fashion is een bezoek aan deze winkel zeker de moeite waard.

Het winkelaanbod

Met een ruim assortiment van kleding en accessoires vind je een passend item in elke stijl en voor elke gelegenheid. De winkel kenmerkt zich door een uitgebreide collectie in truien, shirts en broeken en ook als het gaat om schoenen en jassen kunnen je hier terecht. Mogelijk ben je op zoek naar een item om je outfit compleet te maken of een leuk cadeau? Van de mooiste tasjes en parfums met elk unieke, heerlijke ingredi├źnten tot stoere en praktische gadgets, zoals de Orbitkey, ook hierin voorziet de winkel optimaal.

Ook online actief

Naast de fysieke winkel heeft Tip de Bruin ook een webshop. In de tijd waarin we leven is een webshop natuurlijk onmisbaar, dat heeft Tip de Bruin ook gesnapt.

Op webshop van Tip de Bruin kun je terecht voor de meeste producten die ook in de winkel te koop zijn. Geen tijd of zin om naar de fysieke winkel te gaan? Geen probleem! Shop gewoon op de webshop van Tip de Bruin.

Duurzaamheid als waardig kenmerk

In het assortiment van Tip de Bruin zijn diverse merken terug te vinden die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Niet alleen in de producten vindt je deze kernwaarde terug, maar ook in de materialen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld de verzending. Op deze manier levert de winkel een eigen bijdrage aan de verduurzaming van de fashion industrie.

De verschillende merken

Enkele merken die zich inzetten voor duurzaamheid binnen de retailwereld zijn onder andere Drykorn en Cashmere Junkies. Naast deze gerenommeerde namen, vind je tal van andere merken terug in het assortiment van Tip de Bruin. Elk merk is met hun eigen, unieke uitstraling en comfort een echte aanwinst. De kwaliteit is hoog en dus ben je al snel verzekerd van een lange levensduur. Denk eens aan:

Paul & Shark

Ga je voor casual of sportief, dan ga je voor een kledingstuk van Paul & Shark. Dit merk weet comfort uitstekend de combineren met modieuze details.

Canada Goose

Het merk Canada Goose biedt degelijke kleding, geschikt voor zeer koude weersomstandigheden: onder andere jassen, mutsen en handschoenen.

Versace

Het welbekende en exclusieve merk Versace is ook terug te vinden in het aanbod van Tip de Bruin. Met oog voor detail en een hoge mate van afwerking wordt het merk niet voor niks als toonaangevend bestempeld op het gebied van fashion.

Comfortabele fashion

Stijlen en trends veranderen. Tip de Bruin volgt deze ontwikkelingen op de voet en past het aanbod altijd aan op mode van nu. Hiernaast staat comfort ook hoog op het lijstje. Onder elke omstandigheden wil jij natuurlijk goed voor de dag komen, maar het uiterlijk van een kledingstuk mag niet afdoen aan het draagcomfort. Of je nu gaat voor een chique diner of een vakantie in de bergen. Bij Tip de Bruin vind je de perfecte combinatie tussen comfort en stijl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook