Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe betrouwbaar is de Telano Zwangerschapstest?

Telano Zwangerschapstest

Misschien heb je weleens gehoord van een Telano zwangerschapstest, misschien ook niet. In dit artikel leggen we je uit wat een Telano zwangerschapstest precies is en hoe deze werkt. Naast een Telano zwangerschapstest gebruiksaanwijzing gaan we in op de betrouwbaarheid van deze testen: doen ze wat ze beloven? Zijn de Telano zwangerschapstest ervaringen van vrouwen positief of niet?

Hoe werkt een Telano zwangerschapstest?

De eerste stap in een Telano zwangerschapstest gebruiksaanwijzing is om goed te weten waar en wanneer je de test kunt uitvoeren. Een Telano zwangerschapstest kun je gewoon thuis, of waar je ook bent, uitvoeren. De test kan gedaan worden zes tot vier dagen voordat de (verwachte) menstruatie begint, door gebruik te maken van ochtendurine.

De Telano zwangerschapstest werkt door het opsporen van en stofje in de urine, namelijk het humaan choriongonadotrofine (hCG). Deze zwangerschapsstofje is al in een zeer vroege fase van de zwangerschap in de urine aantoonbaar. Als je test op de dag van de verwachte menstruatie, kan de test op ieder moment van de dag gedaan worden. Test je in de dagen vóór je menstruatie, dan is het beste testmoment in de ochtend.

De Telano zwangerschapstest gebruik je als volgt. Eerst haal je de testpen uit de verpakking. Vervolgens haal je de plastic dop eraf, zodat je een teststrip ziet. Vervolgens plans je 5 seconden over de strip heen, of houd je de strip 10 seconden in opgevangen ochtendurine in een glas. Hierna doe je direct de dop over de teststrip en leg je de Telano zwangerschapstest op een platte ondergrond. Zorg dat het testvenster zichtbaar is.

Binnen twee minuten worden er één of twee lijntjes zichtbaar. Wacht echter minstens vijf minuten voor een goed testresultaat. Zie je één roze lijn in het testvenster (T) links en één in het controlevenster rechts (C), dan ben je zwanger. Bij één roze lijn bij de C en geen lijn bij de T, ben je niet in verwachting.

Komt er geen lijn of aan de kant van de T een lijn, dan is de test ongeldig. Vaak komt dit door het gebruik van te weinig urine. Mocht dit onverhoopt gebeurden, de kans is erg klein, dan is het aan te raden om een andere test te kopen en die uit te voeren.

Hoe betrouwbaar is een Telano zwangerschapstest?

Telano zwangerschapstesten zijn uitvoerig wetenschappelijk getest. De uitslagen die de test geeft zijn, zo blijkt, in meer dan 99 procent van de gevallen betrouwbaar. Een Telano zwangerschapstest behoort met dit percentage tot de beste zwangerschapstesten die er zijn en kan dan ook als zeer betrouwbaar bestempeld. Prettig is ook dat het controlevenster de resultaten goed laat zien, zodat er over de uitslag geen twijfel hoeft te bestaan.

Ten slotte nog een tip: lees voor het gebruik de Telano zwangerschapstest gebruiksaanwijzing die wordt meegeleverd bij het product goed door en volg de instructies op!

Telano zwangerschapstest ervaringen

Uit online reviews en meerdere Telano zwangerschapstest review overzicht op internet blijkt dat testers en gebruikers in hun Telano zwangerschapstest review aangeven dat dit merk zwangerschapstesten hoog scoort. Positieve punten die genoemd worden zijn onder meer het gebruiksgemak, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat, bij online bestellen, de testen zeer discreet worden verzonden.

Telano Zwangerschapstest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook