Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Stijlvolle schoudertassen zijn van leer

Een schoudertas is bijna onmisbaar als je van huis gaat. Je bergt hier je losse spullen in op, zoals je telefoon, sleutelbos, make-up en andere belangrijke dingen. Behalve dat je tas heel praktisch is, is hij natuurlijk ook een mooi accessoire dat past bij de rest van je outfit. Met een leren schoudertas voor dames kun je wat dat betreft alle kanten op.

Voor iedere kledingstijl een passende leren tas

Het voordeel van een leren schoudertas dames is dat het materiaal heel soepel is. Daardoor kun je een leren tas in alle vormen en maten krijgen. Wil je een tas met een vak die veel ruimte biedt? Of geef je de voorkeur aan een elegant model met een aantal kleinere vakken, zodat je je spullen overzichtelijk in je tas kunt opbergen? Bij iedere gelegenheid en bij iedere kledingstijl kun je een leren schoudertas vinden. Daarbij heb je ook nog eens keuze uit heel veel kleuren, omdat leer natuurlijk ook gewoon geverfd kan worden.  

Kan een leren schoudertas voor dames duurzaam zijn?

Een schoudertas die van leer is gemaakt, gaat lang mee. Daarmee doe je wat dat betreft al een duurzame aankoop. Je kunt je ook de vraag stellen waar het leer vandaan komt dat gebruikt wordt om de leren tassen te maken. Let daarom bij het uitzoeken van je leren schoudertas voor dames of de fabrikant aangesloten is bij de Leather Working Group (LWG). Is dat het geval, dan kun je ervan uitgaan dat het leer op een verantwoorde manier is verkregen. De leverancier van het leer heeft het dierenwelzijn als prioriteit, bewaakt dat de impact op het milieu minimaal is en de werknemers worden eerlijk beloond. Dit alles draagt eraan bij dat je een duurzame leren tas kunt kopen.

Hoe houd je je leren damestas mooi?

Leer is een natuurproduct en dat betekent dat je na verloop van tijd kunt zien dat het product gebruikt is. Dat is op zich niet erg, het geeft je tas alleen maar karakter. Maar je wilt natuurlijk wel dat je tas mooi blijft en de uitstraling houdt die je erbij verwacht. Om het leer schoon en mooi van kleur te houden, gebruik je een speciale spray. Hiermee breng je een onzichtbare beschermlaag aan, die vuilafstotend en vochtafstotend is. Daarnaast beschermt deze spray tegen verkleuring van het leer. Om het leer soepel te houden, onderhoud je de tas met een voedende crème, bijvoorbeeld in de vorm van een wax voor leer. Heb jij al een lerenschoudertas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook