Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Spullen die online lastig te shoppen zijn

We weten allemaal waar we voor een shirt, trui of broek moeten zijn waar het gaat om online shoppen. We kunnen de grote ketens zo opdreunen waar het gaat om een aanbod van deze items waar je ú tegen zegt. Daar komen we eerder in het ‘keuzestress’ spectrum terecht. Toch zijn er ook van die zaken waar het veel lastiger van is om online goede opties te vinden. Welke artikelen dat zijn? Wij zetten onze frustraties op een rijtje; Tips zijn welkom!

Léuke telefoon accessoires

Eerlijk is eerlijk; Zo’n telefoonhoesje doet weinig goeds voor dat zorgvuldig samengestelde design van je telefoon. De meeste opties die wij vinden na een rondje googelen verdienen dan ook niet de schoonheidsprijs, zeer zakelijk en praktisch óf juist zeer kinderachtig. Toch spotten wij onlangs leuke én stijlvolle samsung hoesjes. Ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief, deze plek staat bij ons in ieder geval genoteerd!

Goede bikini’s

Bikini’s passen in te krappe kleedkamers mét fout licht. Wie krijgt er geen minderwaardigheidscomplex van? Je zou zeggen dat dit een gat is waar de online markt inspringt, maar dit vinden wij behoorlijk tegenvallen. Er zijn wel webshops, maar hier spotten wij toch vooral dezelfde modellen. Perfect voor een afgetraind maatje 34 met dito boezem, maar voor ieder lichaam wat daar net van afwijkt (lees; 99,9%) wordt het een behoorlijke uitdaging iets passends én leuks te vinden. Kortom, werk aan de winkel webshophouders!

Zakelijke vrouwenkleding

Natuurlijk zijn er wel de grote ketens die een leuk jurkje of stijlvolle mantel hebben, maar de meeste webshops beperken zich tot het ‘hiep hoi, we hebben vakantie’ aanbod. Jurkjes zijn nét te kort voor op kantoor en shirtjes zonder mouwen blijven lastig in formele settingen. Wij vinden dat het aanbod aan zakelijke kleding best een boost kan gebruiken. Denk hierbij dan niet meteen aan mantelpakken waarbij de schouders breder zijn dan je lief is. Gewoon leuke, hippe kleding die óók aan kan naar kantoor. Wij begrijpen dat met het thuiswerken de markt hiervoor wellicht niet aantrekkelijker is geworden, maar geloof ons; Met een kek pak willen we massaal weer naar kantoor!

Bruiloftskleding

En dan hebben we het niet over trouwjurken, daarvoor ga je toch echt gewoon nog naar een bruidswinkel. Maar als gast heb je natuurlijk niet altijd de tijd om stad en land af te zoeken naar de perfecte jurk voor een bruiloft. Toch vinden wij het online aanbod schaars en gewoontjes. Een standaard jurkje kun je wel vinden online, maar net die ene eyecatcher voor op de bruiloft van je broer, zus of beste vriendin vinden we niet snel. Je komt terecht in de cliché strapless varianten, die we inmiddels wel kennen. Mooie én voordelige robes komen we weinig tegen, ontwikkelpuntje dus!

Kortom, het wereld wijde web biedt vele mogelijkheden maar kent ook nog steeds zijn grenzen. Als wij een aantal suggesties mogen doen om dit te verbeteren houden we ons sterk aanbevolen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken