Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Slowjuice.nl organiseert interessante demonstratiedagen

Slowjuice.nl was al langer bekend als dé grote webshop voor slowjuicers. Maar naast een succesvolle webshop bieden zij sinds kort ook interessante demonstratiedagen aan in hun showroom. In de showroom laten ervaren medewerkers zien hoe de producten kunnen worden gebruikt en krijgen klanten de kans om apparaten (en sapjes!) uit te proberen. Deze demonstratiedagen zijn erg populair gebleken onder de Slowjuice klanten en hebben, in combinatie met de goedlopende webshop, gezorgd voor extra veel verkoop. Niet zo gek, want op deze leuke en interessante demo dagen kun je zelf de meest populaire slowjuicers uitproberen, sap proeven en krijg je ook nog eens een royale korting van 10% op alle apparaten.

Over Slowjuice.nl

De slowjuicer wordt een steeds bekender begrip in Nederland. We zien steeds vaker dat mensen geïnteresseerd zijn in een gezonde en bewuste levensstijl. Voeding speelt daarin uiteraard een belangrijke rol. Door gebruik te maken van de slowjuicer maak je sap van groenten en fruit. Omdat het sap bij de slowjuicer langzaam wordt gepest, in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij de sapcentrifuge, blijft een groot deel van de vitaminen en mineralen behouden. Ook de smaak van het sap blijft zo optimaal. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor de slowjuicer in plaats van een sapcentrifuge of een blender. Slowjuice.nl ziet het als haar missie om bij te dragen aan de gezonde leefstijl waar steeds meer mensen voor kiezen door hen te voorzien met slowjuice apparaten van de hoogste kwaliteit. Inmiddels is Slowjuice.nl de grootste verkoper van slowjuicers in de Benelux. Ze zijn de officiële importeur van Tribest, Hurom en Angel. 

De demonstratiedagen

De laatste demonstratie dag die door Slowjuice werd georganiseerd, vond plaats op zaterdag 24 oktober. Tussen 11.00 en 14.00 waren klanten van harte welkom om het uitgebreide assortiment van Slowjuice in persoon te komen bekijken. Ook was er de mogelijkheid voor de klanten om de slowjuicers eigenhandig te testen. De perfecte manier om te achterhalen welk apparaat goed bij je past. De sapjes die de klanten hadden bereid, konden zij uiteraard ook proeven. Er was dan ook volop verse groenten en fruit aanwezig om diverse soorten sap mee te bereiden. Ook stonden de behulpzame medewerkers van Slowjuice.nl paraat om de klanten te assisteren en alle vragen te beantwoorden. Daarnaast gaven zij interessante demonstraties, waarbij ze lieten zien wat er allemaal mogelijk is met de apparaten van Slowjuice. Het was ook mogelijk voor klanten om eigen favoriete groenten, fruit en noten mee te nemen. Bovenop dit alles kregen alle bezoekers op deze dag een fikse korting van 10% op het aankoopbedrag van alle producten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook