Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Secret Garden Amsterdam, een absolute hotspot!

Of je nu in onze hoofdstad woont, of er gezellig een weekendje naar toe bent met vrienden of je partner, lekker eten vindt bijna iedereen leuk. En Amsterdam heeft gelukkig lekker eten in overvloed! Of je nou op zoek bent naar een snelle hap, of naar haute cuisine restaurants; alle restaurant hotspots vind je daar. Geen keuken of gerecht is niet te vinden in Amsterdam. De stad biedt gelukkig voor iedere liefhebber wat wils. 

Secret Garden

Een restaurant dat absoluut een ware hotspot is, is zonder de twijfel de Secret Garden aan de bekende Reguliersdwarsstraat. Dit restaurant, gelegen in een monumentaal pand, opende in de zomer van 2022 haar deuren en is sindsdien een groot succes. Let goed op als je het restaurant zoekt, want aan de buitenkant is de deur helemaal bedekt met – hoe passend – planten. Deze planten komen als je eenmaal binnen bent overal terug in het interieur en de look van het restaurant. Eén stap binnen in het restaurant, en je waant je in een compleet andere, exotische, jungle-achtige wereld. Heel even begeef je je niet meer in je drukke bestaan, maar in een belevenis die in het teken staat van heerlijk eten, kleurrijke drankjes en een prachtige omgeving. De muren zijn prachtig versierd met allerlei bloemen en planten, felle kleuren en overal hangt en staat nog mooiere Zuid-Amerikaanse kunst. Een echte belevenis. 

De geheime tuin

Aan de bar kan je niet alleen genieten van een heerlijk drankje, zoals een geweldige Peruaanse cocktail (of mocktail!), maar ook van het uitzicht over het restaurant, en – niet geheel onbelangrijk – de geheime, monumentale, tuin. Wanneer je de oase betreedt, met al haar groen, begeef je je even in de jungle, hier ver vandaan. De tuin op zich maakt de Secret Garden Amsterdam al tot een echte hotspot, een plek waar je absoluut moet zijn geweest als je de hoofdstad bezoekt én van een echte “dining experience” houdt. 

Eten en drinken

Naast je ogen uitkijken en cocktails drinken, kan je natuurlijk ook erg goed eten bij de Secret Garden. De gerechten komen allemaal uit de Nikkei cuisine, oftewel, een mix van de Japanse en Peruviaanse keuken. De gerechten worden op een shared dining manier geserveerd, zodat je van zo veel mogelijk gerechtjes kan genieten, zoals van de traditionele Peruviaanse ceviche tot authentiek Japanse stukjes vlees van de grill. 

Een absolute must see

Kortom, de Secret Garden mag niet worden overgeslagen bij het uitzoeken van je volgende restaurant in Amsterdam. Nog een plus is het feit dat er op sommige dagen ook live entertainment wordt verzorgd, zodat je ook daar van kan genieten. En als je nou met een grotere groep bent, dan is dat ook helemaal geen probleem. De Private Garden Room, welke voorzien is van een eigen bar en cocktailstation (met uitzicht over de geheime tuin natuurlijk) biedt ruimte aan groepen van maar liefst 45 man om te dineren en voor 60 man voor een borrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken