Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatiebemiddeling – ga samen op zoek naar een leuke partner!

Vind je het lastig om tijd te vinden voor sociaal contact met vrienden of vriendinnen, omdat ze allemaal druk zijn met hun partner en gezin? Vind je het leuk om op stap te gaan maar zou je dat eigenlijk het liefste doen met een maatje voor het leven? 

Hoe vind ik mister/miss right?

Veel mensen ervaren een drempel om te kiezen voor relatiebemiddeling. Maar tegelijk vraag je jezelf af hoe je die ene persoon kunt vinden die past bij jouw wensen en karakter. Hoe vind je iemand die jouw interesses deelt maar ook een goede match vormt en jou aanvult? Je hebt niet altijd het geluk dat je de ware tegenkomt bij de sportvereniging of op vakantie. De liefde van je leven vinden is immers niet alleen een zaak van romantiek maar ook iets waar je goed over na wil denken. Kortom: het wordt tijd voor het vinden van jouw mister of miss right!

Relatie bemiddeling = werk maken van je droom(partner)!

Een partner is iemand met wie je veel tijd kan doorbrengen, iemand met wie je kan lachen en met wie je verdriet kan delen en pittige tijden kan doorstaan. Dat is waar liefde om gaat. Liefde is ook wederzijds respect, elkaar in de ogen kijken en weten wat er in de ander omgaat. Bij een liefdevolle relatie heb je beide het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Dat is waar ieder mens diep down naar zoekt. Een relatiebemiddelingsbureau kan je helpen bij het vinden van een partner als je zelf niet goed weet waar en hoe je de persoon moet vinden naar wie je zoekt. 

Het zetten van een eerste stap door het inschakelen van een relatie bemiddelaar kan echter zomaar leiden tot een verrassend succes. Die eerste stap maakt dat je in het zoekproces het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat en dat er concreet werk wordt gemaakt van jouw wens om een partner te vinden. Dat geeft zelfvertrouwen omdat je beseft dat je niet passief hoeft te zijn en weg te kwijnen vanwege een onvervulde droom. 

Meer weten over het vinden van de juiste partner? Hier vind je nog meer handige informatie die je misschien wel hebben wilt!

Relatie bemiddeling = Nuchter en veilig

Bovendien helpt relatie bemiddelaar om te zoeken met een nuchter verstand in plaats vanuit de kriebels. Dat helpt je om in de kennismaking met een potentiële partner er sneller achter te komen of jullie bij elkaar passen. Op deze manier hoef je je niet zo gekwetst te voelen als het niet meteen raak is. De weg van relatiebemiddeling is voor velen daarom een veilige weg om toch de zoektocht naar een partner te wagen, ondanks pijn of teleurstelling uit het verleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken