Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Rondreis tips voor Thailand

Ben je op zoek naar een fantastische rondreis door Thailand? Uitstekende keuze! Ontdek in dit artikel tips over het land van de glimlach, de adembenemend mooie natuur en geniet van de overheerlijke Thaise keuken. Geïnspireerd door Van Verre Reizen, dé reisspecialist in individuele rondreizen, kom je met deze tips op de mooiste plekken, beleef je iedere dag een avontuur en rust volledig je uit met je voeten in het prachtige witte zand op de bountyeilanden. Een rondreis Thailand is een unieke en onvergetelijke droomreis!

Thailand het land van de glimlach

Thailand is een zeer fascinerend en afwisselend land. Het heeft vele gezichten, maar staat vooral bekend als het land van de glimlach. Vol met verborgen ontdekkingen is het iedere dag genieten. Geniet van fietsen in Bangkok, wandel door de hoge bergen, vaar door de jungle van Khao Sok, ga Thais koken met de Lanna-stam en vervolg je reis naar de tropische eilanden in het zuiden. Met boutique overnachtingen op de mooiste locaties beleef je in Thailand een droomreis die je in je leven minimaal een keer moet maken!

Fietsen en streetart in Bangkok 

Start je reis in Bangkok met een fietstocht en geniet van alles wat er gebeurd in deze metropool! Bangkok kent zoveel verschillende wijken, een enorm aanbod aan streetart en prachtige tempels. Met de fiets kan je eenvoudig door de kleine straatjes waar een auto niet kan komen!

Fiets naar de highlights van de stad, zoals het blinkende Koninklijk Paleis, stop bij de Chao Phraya Rivier en stap in een bootje om via de kleine kanalen vanaf het water te genieten van de stad. Bangkok is een ware metropool die veel en een onvergetelijke indruk maakt, zeker op de fiets! 

Cruisen op de rivier of slapen op een jungleraft?

Wil je een cruise in stijl op de Rivier Kwai en de wereldberoemde spoorbrug zien of varen door de jungle van Khao Sok National Park en slapen op een jungleraft? Doe het allebei! Deze ervaringen zijn een must en uniek als je in Thailand op rondreis gaat. Maar tussen deze cruise en het National Park is er een onvergetelijke stop in het noorden, die je zeker moet maken.

De Tempels en de roos van het noorden

Bezoek in het noorden de stad Chang Mai, ook bekend als ‘De roos van het noorden’, de tweede stad van het land na Bangkok. Met een eigen taal, tradities en keuken is het hier heel anders dan in de hoofdstad, maar puur genot om te verkennen. Hier vind je de Wat Phratat Doi Suthep, een van de meest bekende en prachtige tempels in het land, gebouwd op de top van een 1601 meter hoge berg! Bezoek de avondmarkt en geniet bij het zien waarom deze stad bekendstaat als het centrum voor handwerk. 

Eilandhoppen en bountystranden 

Witte stranden en een fantastische onderwaterwereld! Ga vanuit Khao Sok op de boot en start een nieuw avontuur: eilandhoppen. Vaar naar Koh Phangan, Koh Tao en Koh Samui en geniet van hagelwitte stranden, kristalheldere turquoise wateren en pure rust! Maak een wandeling naar de vele watervallen, ga snorkelen, duiken of zelfs ziplinen. Alles kan, terwijl je ook pure rust vindt en omringd wordt door prachtige, adembenemende natuur en stilte.

Kies voor een individuele rondreis Thailand 

Een rondreis Thailand betekent genieten van de ideale mix van natuur, cultuur en bountystranden. Overnachten in karakteristieke én boutique accommodaties. Geniet van de highlights en ontdek de verborgen plekjes. Wil je een ultieme ervaring beleven perfect afgestemd op jouw wensen? Boek dan een privé reis, groepsreis of familiereis met Van Verre Reizen en maak deze droomreis en onvergetelijke mooie herinneringen voor het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook