Full Width Featured Image With Sidebar

Hoe kun je ultiem relaxen? Juist, met een wietje. Veel vrouwen gebruiken af en toe weleens wiet, of hebben dat in het verleden gedaan. Maar velen, vooral als ze wat ouder worden, schamen zich er voor. Aan het gebruik van wiet kleeft helaas nog een stigma, al wordt het steeds meer en meer normaler gevonden. Wat is immers het verschil tussen een glas wijn of het gebruik van wiet? Toch zie je dat vrouwen er niet of moeilijk voor uit komen dat ze weleens blowen. 

Wiet geeft ontspanning of juist een stimulans

Als vrouw, en als elk ander mens, heb je zo nu en dan echte ontspanning nodig. Wiet, en dan met name de indica wietsoort, helpt daar bij. Hiermee kan je ontspannen, slaap je goed en is goed tegen de pijn. De sativa wietsoort zorgt er juist voor dat je scherper wordt, euforisch, creatief en geeft energie. Meer informatie over wiet kan je vinden op 420moment.nl, het Nederlandse online 420 magazine.

De mooiste bong voor een vrouw:  roze hart bong

Wat veel vrouwen ook tegenstaat is dat een blowtje roken, een jointje, niet echt charmant staat. Bovendien is roken van tabak ook niet bepaald gezond. Maar om toch van wiet te kunnen genieten, kun je een bong gebruiken om wiet puur, zonder tabak, mee te roken. Een bong is een waterpijp speciaal voor wiet en dergelijke ‘kruiden’. Er bestaan velen soorten bongs, van groot tot klein, van goedkoop tot duur. 

Maar wat voor bong kies je als trendy vrouw? De trendy vrouw wil iets moois hebben, iets elegants, iets kleins, iets liefs, iets vrouwelijks. De grootste waterpijp en bong shop van Nederland, Waterpijp-bong.nl, heeft dé perfecte bong voor de trendy, namelijk de D-SMOKE Pink Heart Bong. Deze roze bong met uniek design is vooral bij vrouwen erg geliefd, vanwege de hartvorm als het formaat. Het perfecte cadeau als je jezelf of je liefdespartner een bong wil geven. Er bestaan ook zat andere roze bongs die wat groter zijn en meer functies hebben, geschikt voor de vrouw die net even wat meer vraagt van haar bong, zoals bijvoorbeeld de D-SMOKE Pearl Pink Shot Bong. Beide bongs staan hieronder afgebeeld.

Gezonder alternatief: wiet vapen

Wil je een iets gezondere methode om wiet te gebruiken, dan kun je een vaporizer overwegen. Voor de trendy vrouw is een draagbare vaporizer ideaal, omdat deze gezien het formaat zo in je broekzak, jaszak of handtas past.  Vaporizers zijn wel iets duurder dan bongs, maar het voordeel van wiet vapen is, dat je het op hoge temperatuur verdampt in plaats van verbrand. Je krijgt daarmee niet de schadelijke stoffen binnen die bij verbranding vrij komen. 

Er zijn een aantal goede draagbare vaporizers op de markt, waarvan de online headshop waterpijp-bong.nl er momenteel een aantal van in de sale tegen een mooie korting heeft staan. Voorbeelden van goede draagbare vaporizers zijn:

Bovengenoemde vaporizers zijn erg compact, geschikt om ongemerkt mee te nemen en te gebruiken. Ideaal voor als je als vrouw er niet mee te koop wil lopen. 

Afbeelding met persoon, vrouw, eten
Automatisch gegenereerde beschrijving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook