Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De refurbished iPhone voor een trendy vrouw!

Benzine, gas, stroom en boodschappen: de prijzen rijzen de pan uit. We moeten steeds creatiever worden om op de kleintjes te blijven letten. Gelukkig is daar een hele mooie oplossing voor. Naast het feit dat je met dit concept op de kleintjes past, ben je ook nog eens heel klimaatneutraal bezig. In dit artikel vertel ik aan jullie wat refurbished inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn.

Een refurbished iPhone, ideaal?

Je telefoon is één van die dingen die een flinke duit in je zakje steekt. Naast de telefoon moet je vaak ook nog een telefoonabonnement afsluiten voor je belminuten, sms en internet. Gelukkig kan je dankzij ‘refurbished’ besparen op de telefoon. Zo bespaar je met de aanschaf van een refurbished iPhone tientallen euro’s vergeleken met de nieuwprijs. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het toestel dat je kiest. Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die helemaal zijn opgelapt en opgeknapt door ervaren technici. Doordat refurbished iPhones in feite al gebouwd zijn, scheelt dit een hoop productiekosten, waardoor deze iPhones een stuk goedkoper kunnen zijn. Omdat met jouw refurbished aankoop niet gegraven hoeft te worden naar delfstoffen voor een nieuwe iPhone, draag je bij aan minder CO2-uitstoot.

iPhone 8? Goede keuze!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de iPhone 8 is een interessante keuze. Het is een toestel wat nog steeds prima presteert, over een klassiek design beschikt én ook nog zeer voordelig is. De iPhone 8 refurbished is met zijn 4.7 inch een zeer compact toestel en het beschikt daarnaast ook nog over Touch ID, waardoor jij gemakkelijk met je vinger het toestel kan ontgrendelen. De iPhone 8 refurbished is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood, dus er is voor ieder wat wils!

Voor de fotografen, iPhone X

Ben jij een fotograaf in hart en nieren? Of houd je gewoon van een iPhone waarbij de voorkant vrijwel volledig uit beeldscherm bestaat? Dan is de iPhone X een zeer interessante keuze. Het toestel is tegelijkertijd met de iPhone 8 gelanceerd, maar heeft een complete metamorfose ondergaan. De iPhone X refurbished heeft een 5.8 inch OLED-scherm waarbij de kleuren van je scherm afspatten. Daarnaast schiet je met dit toestel ook prachtiger portretfoto’s.

Conclusie

Met beide toestellen zit je op technisch vlak goed. Ze zijn op tientallen plekken gecheckt en ook door gedegen software geanalyseerd. De vraag die echter rest is: welke moet je kiezen? Ben jij op zoek naar een iPhone die gewoon goed is en niet te veel poespas nodig heeft? Dan is de iPhone 8 de juiste keuze. Zoek je wat meer creativiteit, houd je van fotograferen en kijk je graag films op je telefoon? Dan is de iPhone X jouw meest geschikte iPhone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken