Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Redenen om voor een sculptuur als relatiegeschenk te kiezen

Ben je nog op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor je personeel en/of bedrijven waarmee je samenwerkt? Overweeg dan eens om ze een sculptuur te geven. Omdat dit vaak niet het eerste is waar mensen aan denken, zetten wij hier een aantal redenen op een rijtje om voor een sculptuur als relatiegeschenk te kiezen.

Origineel en exclusief

Als het op relatiegeschenken aankomt, wordt er vaak voor een standaardgeschenk gekozen. Doe je dit ook? Dan loop je het risico dat jij je relaties een geschenk geeft dat ze al hebben. Zo’n geschenk belandt vaak in de kast of zelfs in de prullenbak. Hier hoef je niet bang voor te zijn als je voor een sculptuur als relatiegeschenk kiest. Er zijn immers maar weinig bedrijven die sculpturen cadeau doen aan hun relaties. Daarbij komt dat deze beelden er in allerlei soorten en maten zijn, waardoor de kans klein is dat je relatie de sculptuur al heeft. Sculpturen zijn bovendien origineel en exclusief, waardoor je hier vast en zeker punten mee scoort bij je relaties.

Symbolische waarde

Je kiest niet alleen voor een sculptuur als relatiegeschenk omdat dit een origineel een exclusief cadeau is. Als je goed nadenkt over het beeldje dat je geeft, is er namelijk ook sprake van symbolische waarde. Zo kun je een relatie bijvoorbeeld een sculptuur geven die jullie symbool staat voor jullie samenwerking. De ontvanger kan het geschenk dan waarschijnlijk veel meer waarderen dan wanneer je hem een standaardgeschenk geeft. Verdiep je daarom altijd goed in de verschillende sculpturen die er zijn en bepaal welke het beste bij je relaties past. Je komt dan misschien niet bij het goedkoopste beeldje uit, maar het is waarschijnlijk wel de beste keuze.

Blijvende herinnering

In tegenstelling tot standaard relatiegeschenken belandt een sculptuur van Artihove vaak niet in de kast of prullenbak. Vanwege de mooie uitstraling geven relaties zo’n beeldje vaak een prominente plek, waardoor hun oog er met enige regelmaat op valt. Iedere keer dat ze naar het beeldje kijken, zullen ze aan jou denken. Als jij je relaties een sculptuur cadeau doet, zorg je dus voor een blijvende herinnering. Het kan zelfs goede reclame zijn voor je bedrijf. Als je een bijzonder en/of in het oog springend beeldje cadeau doet, vragen anderen misschien aan je relaties hoe zij eraan komen. Zij zullen dan zeggen dat ze het van jou hebben gekregen en dat kan uiteindelijk resulteren in nieuwe klanten.

Versterkt de relatie
Een vierde en laatste reden om voor een sculptuur als relatiegeschenk te kiezen, is omdat ze een positief effect kunnen hebben op de relatie die jij met je personeel en/of klanten hebt. Je relaties voelen zich meer gewaardeerd dan wanneer je ze een ‘simpel’ relatiegeschenk geeft en daar kun je in de toekomst de vruchten van plukken. Zo is je personeel misschien minder snel geneigd om je bedrijf te verlaten voor een andere uitdaging en blijven klanten mogelijk langer aan je verbonden. Hierdoor verdien je de investering in sculpturen uiteindelijk dubbel en dwars terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook