Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • PVC Vloeren: Sterk, stijlvol, veerkrachtig en slijtvast

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Lees dan snel verder over PVC vloeren. Geluiddempend, warmte absorberend en geschikt voor vloerverwarming, kortom de ideale vloer en daarbovenop is een PVC vloer bijna niet van een authentieke houten vloer te onderscheiden! In dit artikel nemen we je graag mee naar de prachtige wereld van PVC vloeren, visgraat tot whitewash en alles daartussen in. 

Visgraat PVC vloeren

Visgraat vloeren zijn klassiek, tijdloos en razend populair. Met een prachtige uitstraling geven ze je ruimte(s) een luxe sfeer. Visgraat vloeren werden vroeger voornamelijk gebruikt in herenhuizen en hier komt het luxe imago dan ook vandaan.

Bij visgraat vloeren worden de planken loodrecht op elkaar gelegd, waardoor het patroon lijkt op een visgraat. Een andere en iets meer moderne versie is de Hongaarse punt. Hierbij zijn de planken schuin afgezaagd, waardoor er een iets strakkere belijning gecreëerd wordt. Beide versies zijn prachtig en ook in PVC kan je voor deze duurzame, klassieke en tijdloze vloer kiezen. 

Duurzaam, multifunctioneel en beschermend!

De levensduur van een PVC vloer is ongekend lang! Het is een kras- en slijtbestendige vloer en zeer geschikt voor intensief gebruik. Vocht en vlekken maken geen kans en de vloer is eenvoudig schoon te maken. De vloer heeft geen speciaal onderhoud nodig en is hierdoor in ieder huishouden, maar ook zeker op de werkvloer, een ideale vloer. 

De eigenschappen sterk, veerkrachtig en slijtvast worden aangevuld met geluiddemping en warmte absorptie. Deze vloer is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens beschermend en helpt je de energiefactuur naar beneden bij te stellen! Heb je kinderen of huisdieren? Dan kan je naast een vermindering van het geluid ook genieten van een antistatische ondervloer. 

Kijk snel eens naar het ruime en prachtige aanbod PVC vloeren bij laminaatenparket.nl, de trendsetter en specialist in PVC vloeren. Ook voor advies over de best passende vloer in je interieur en voor je gezinssamenstelling helpen ze je graag verder met uitstekend maatwerk.

Een authentieke look, voor ieder interieur en eenvoudig te installeren

Er is vrijwel geen interieur waar een PVC vloer niet perfect past en de uitstraling van een PVC vloer kan bijna niet van een echte houten vloer onderscheiden worden. Statig, modern, landelijk, wat uw interieurstijl ook is, er is altijd een perfect passende vloer. 

Het installeren van een PVC vloer is vrij eenvoudig en kan door gedreven doe-het-zelvers en huiseigenaren, die graag zelf hun interieurontwerpen uitvoeren, gelegd worden. Het kan ook nog eens goed gecombineerd worden met vloerverwarming, een groot voordeel ten opzichte van houten vloeren en laminaat.

PVC vloeren zijn erg populair en de beste keuze vloer voor iedereen die op zoek is naar een mooie, duurzame en zeer betaalbare vloer. Kijk direct naar de PVC vloeren bij laminaatenparket.nl en zie hoe kwaliteit, snelle service en de laagste prijsgarantie garant kunnen staan voor een prachtige, luxe en duurzame vloer perfect op maat van uw wensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook