Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Problemen in bed? Hier 3 tips

Problemen in bed, iedereen kan er mee te maken krijgen. Of dat nu te maken heeft met onzekerheid of gebrek aan prestaties. Het gaat niet altijd gemakkelijk en soms wordt het saai als je langer met iemand samen bent. Het is maar net waar het probleem ligt wat de oplossing is. Heb je bijvoorbeeld moeite met een erectie krijgen of behouden? Dan kun je bepaalde stimulerende middelen gebruiken. Als het probleem ergens anders ligt, kun je er vaak iets aan doen door te communiceren.

Tip 1: stimulerende middelen

Om je erectie eenvoudiger op te laten komen, kun je erectiemiddelen gebruiken. Die kun je, als je een erectiestoornis hebt, bij de huisarts krijgen. Als er geen sprake is van een erectiestoornis, dus het structureel niet kunnen krijgen van een erectie, kun je meestal online terecht voor middelen zoals kamagra.

In Nederland wordt dit niet als medicijn erkend, maar in India wordt dit voorgeschreven als erectiemiddel voor mannen met erectieproblemen. Het werkzame bestanddeel in kamagra is sildenafil. Dat zorgt er gedurende 5 uur voor dat je eenvoudiger een erectie kunt krijgen. Het werkt door je bloedvaten te verwijden, waardoor er meer bloed in de penis komt en blijft. Wel moet je nog gewoon opgewonden raken. Klik hier voor meer over kamagra.

Tip 2: praat erover

Problemen in bed liggen meer dan eens aan een gebrek aan communicatie. Als dat ook in je relatie buiten de slaapkamer zo is, kun je ervan uit gaan dat deze verband houden met elkaar. Misschien heb je geen vaste partner en ondervind je toch problemen in bed. Dan kun je je afvragen of je wel goed met je bedpartners communiceert.

Vraag je partner wat hij of zij fijn vindt en wat niet, maar laat ook weten wat jij wel of niet fijn vindt. Dat kan gewoon tijdens de daad. Misschien heb je wel behoefte om de vibrator erbij te pakken tijdens jullie intieme momenten. Heb je wel een vaste partner, dan kun je het natuurlijk ook buiten de slaapkamer hebben over jullie seksleven om te bespreken wat wel of niet werkt.

Tip 3: voel je op je gemak

Veel problemen in bed liggen niet aan prestaties of onzekerheden, maar hoe je je voelt op dat moment. Seks moet iets leuks en intiems zijn, dat betekent dat je je goed moet voelen. Niet alleen over jezelf, ook over je partner. Als je allebei op je gemak bent en je eerlijk tegen elkaar durft te zijn over wat je wel of niet wil, dan geniet je het meest van jullie tijd in bed. Vaak vergeten mensen hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen. Dan worden jullie ook beiden makkelijker opgewonden en gaat het vast een stuk beter in bed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook