Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De populairste dames parfum van 2023

Zoek je een nieuwe parfum? Lees dit artikel voor tips met betrekking tot de populairste dames parfum van 2023!

Ideaal als cadeau maar minstens zo leuk om voor jezelf te kopen: parfum! Naast de klassiekers waarvan je zelf ook een aantal favorieten zult hebben, zijn er ook nieuwe geurtjes van de bekende merken. Wat is populairste dames parfum van 2023? Je leest het in dit artikel. Direct parfum met korting shoppen? Bekijk dan alle parfum aanbiedingen.

1. Chanel N°5

Chanel N°5 is een echte klassieker en behoort tot de meest verkochte parfums ter wereld. De geur doet denken aan bloemen, is verleidelijk en heel vrouwelijk. Tot de dames die dit parfum gebruiken behoorde ook Marilyn Monroe, die dit parfum vereeuwigde toen ze zei “five drops of Chanel No. 5” op de vraag wat ze in bed aan had. Wanneer je zelf een nieuw parfum zoekt, is dit zeker een geurtje om te proberen.

2. Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette

Dat het succes van een parfum mede afhankelijk is van de mensen die een parfum dragen, geldt ook voor Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette. Model Kaia Garber zegt dit parfum te gebruiken en is in de prachtige advertenties ervan te zien. Ze noemt de herinneringen die ze aan dit parfum heeft, en de kracht van de geur die haar gedachten naar deze momenten terug kan brengen. Van parfum is dit ook zo bijzonder; een heerlijke geur herinneringen levendig houden. Welke parfum heb jij vroeger veel gehad? Bestel hem eens opnieuw om die tijd weer te herinneren.

3. Lancôme La Vie Est Belle

Het leven is mooi, zeker met Lancôme La Vie Est Belle. De geur combineert de bloemige, zoete en frisse Jasmijn met Patchouli. Een heerlijke geur met veel verschillende tonen. Dat Julia Roberts in de commercial speelt en haar naam hierdoor aan deze geur verbindt, zegt eigenlijk al genoeg.

4. Yves Saint Laurent Black Opium

Op nummer 4 in dit artikel vind je Yves Saint Laurent Black Opium. Ook dit is een unieke geur die je zeker wilt ruiken. Woorden als addictive, seductively en intoxicating worden gebruikt bij het omschrijven van deze parfum. De geuren van koffie, vanille en bloemen maken dit een spannende, unieke en sensuele parfum.

5. Victoria’s Secret Bare

De meest persoonlijke parfum tot nu toe, zo omschrijft Victoria’s Secret de nieuwe parfum Bare. De geur vormt zich mede met jouw persoonlijke geur, waardoor je een uniek parfum krijgt. Op iedereen zal deze parfum dus iets anders kunnen ruiken. Een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is om te proberen.

Parfum op Black Friday 2023 kopen

Parfum kan aardig duur zijn, daarom is met een aanbieding parfum kopen heel aantrekkelijk. Je kunt Black Friday 2022 in de gaten houden voor parfum aanbiedingen. Je bespaart behoorlijk op de prijs door parfum met korting te bestellen. Zeker voor je favorieten is dit aan te raden. Deze hoef je immers in de winkel niet meer te ruiken en kun je gerust online bestellen.

Parfum met korting kopen

Voor nieuwe parfums kun je ze in de winkel gaan ruiken en kijken welke parfumzaken met Black Friday korting hebben. Bijvoorbeeld Douglas Black Friday aanbiedingen bieden je een korting tot zo’n 30%! Of je favoriete geur erbij zit, is natuurlijk even afwachten. Daarom kun je het beste meerdere shops in de gaten houden. Ook ICI Paris heeft Black Friday aanbiedingen en uiteraard doen veel online aanbieders mee. Check voor webshops het retourbeleid om er zeker van te zijn dat je, als de geur niet bevalt, mag retourneren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken