Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Op zoek naar een nieuwe hoekbank? Hier moet je zijn!

als je op zoek bent naar een nieuwe hoekbank dan is urbanSofa dé partij voor jou! Bij UrbanSofa stel je namelijk gemakkelijk je nieuwe hoekbank samen, helemaal naar jouw wensen dus! Alle modellen die je bij deze partij vindt zijn beschikbaar en vele opstellingen, stoffen en zitcomfort. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

De stijl en bekleding

De stof en de stijl van een hoekbank zijn bepalend voor de uitstraling. Niet alleen de uitstraling van je bank, maar ook de uitstraling van de woonkamer. De bank is meestal namelijk het middelpunt van de woonkamer. Bij UrbanSofa heb je ruime keuze uit veel verschillende modellen. Ligt jouw voorkeur bij een hoekbank die past bij een landelijke stijl? Of is een moderne look meer jouw ding? Een hoekbank van leer zorgt voor een robuuste uitstraling terwijl een stoffen bank zorgt voor meer comfort. Bij UrbanSofa heb je keuze uit meer dan 200 stoffen, zo weet je zeker dat er een stof naar jouw wens bij zit.

Voordelig en snel

Het aanschaffen van een UrbanSofa hoekbank is erg eenvoudig. Via de website kun je de verschillende modellen bekijken. Als je het gewenste model gevonden hebt, kun je naar één van de verkooppunten bij jou in de buurt om het model in het echt te bekijken. Zodra je de keuze bevestigd wordt jouw nieuwe hoekbank geproduceerd in de Europese fabriek van UrbanSofa. Door dat deze partij werkt met een eigen fabriek is het hele proces een stuk korter dan je gewend bent. Het enige dat jij daarvan zult merken is dat de kosten van je nieuwe bank tot wel 50% lager zijn dan bij een andere leverancier!

UrbanSofa

Zoals we eerder benoemden kun je dus via de website van UrbanSofa inspiratie opdoen voor de mooiste hoekbanken. Bij ieder model is een productfolder te vinden, hierin staan de verschillende mogelijkheden en de prijzen van dat model. Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering of de mogelijkheden van een bank? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van UrbanSofa, zij helpen je verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook