Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ook jij verdient het beste!

Af en toe is het helemaal niet erg om een beetje extra lief voor jezelf te zijn. Er is helemaal niets mis mee als je jezelf eens een keer verwent met iets leuks. Met dat ene kleine dingetje of die leuke tas die je al heel lang wilt hebben.

Als er een ding is waar vrouwen nooit genoeg van kunnen hebben dan is dat natuurlijk kleding. Hoe vaak sta je niet voor je kledingkast en heb je eigenlijk niets om aan te trekken? Geloof me, je bent beslist de enige niet!

Wanneer je net nieuwe kleding gekocht hebt voel je jezelf net een ander mens. Eindelijk kan je er weer op je best uitzien. Veel vrouwen vinden het om die reden prettig om onder mooie kleding ook mooie lingerie te dragen.

Waarom je kiest voor de beste lingerie

Wil je jezelf op en top vrouw voelen, dan kan je door een mooi lingeriesetje aan te trekken het gevoel hebben dat je een godin bent. Het legt de nadruk op je sterke punten en geeft je lichaam als het goed is op bepaalde plaatsen de juiste ondersteuning.

Zeker wanneer het over je borsten gaat is een goede ondersteuning belangrijk. Het is daarom aan te raden om altijd een bh te dragen die optimaal past. Dit voorkomt dat je borsten te veel bewegen, met name wanneer je sport.

Er wordt vaak gedacht dat iedere bh de borsten voldoende bescherming en ondersteuning biedt. Helaas klopt hier helemaal niets van. Een normale bh ondersteunt je borsten voor ongeveer 38 %. Dit is bij lange na niet genoeg wanneer je een eindje gaat hardlopen.

Wil je er zeker van zijn dat je borsten perfect ondersteund worden? Dan kan je het beste kiezen voor een sport bh. Het voordeel van deze bh is dat deze een bredere onderkant en bredere schouderbandjes heeft.

Hierdoor blijven je borsten ook wanneer je actief aan het bewegen bent beter op hun plek. Een sport bh zorgt ervoor dat je borsten voor ongeveer 80 % worden ondersteund. Dat is dus aanzienlijk meer dan bij een gewone bh!

Nog een voordeel van een sport bh is dat deze heel lekker zit. Je kan hem dus ook prima dragen wanneer je een middag de stad ingaat of tijdens een etentje met je partner of vriendinnen. Door een sport bh te dragen zullen je borsten niet gaan hangen en het voorkomt tevens striae.

Verleidelijk

Er zijn momenten dat je graag een luxe bh draagt om de aandacht nog meer op je decollet├ę te vestigen. Of je nou een avondje uit gaat of wat meer aandacht van je partner wilt krijgen, een bh kan hiervoor het ultieme middel zijn. Hij zorgt ervoor dat je borsten alle aandacht krijgen die ze verdienen.

Een bh die niet alleen de beste steun geeft maar er daarnaast ook nog eens prachtig uitziet is de Elomi bh. Dit bekende merk bestaat al sinds 2008. Modieuze looks en elegantie gaan bij dit merk hand in hand.

Van het merk Elomi zijn er diverse soorten bh’s te koop. Ze hebben de mooiste beugel bh’s, bralette’s, plunge bh’s, full cub bh’s en bh’s met voorgevormde cups. Zeker wanneer je een wat voller figuur hebt straal je in lingerie van Elomi.

Wanneer je zwanger bent of net bent bevallen verandert je lichaam voortdurend. Het is dan vaak lastig om een bh te vinden die echt goed past. Daarom is het verstandig om in deze situatie te kiezen voor een zwangerschaps bh. Omdat deze meegroeit met je borsten zit deze zowel tijdens als na de zwangerschap comfortabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook