Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ook in de winter de deur uit met verwarmde fietshandschoenen!

Een bekend dilemma voor de Nederlandse fietser, wat trek ik aan en hoe zorg ik ervoor dat ik warm blijf. Zeker als de dagen weer wat korter worden, de temperatuur daalt en de blaadjes weer gaan vallen is een goede uitrusting belangrijk. Tegenwoordig zijn er veel verschillende producten op de markt die het leven van de fietser iets aangenamer kunnen maken. Een van die producten zijn verwarmde fietshandschoenen. Gewone handschoenen kunnen nog wel eens aanvoelen alsof ze niet warm genoeg zijn. Verwarmde fietshandschoenen voorkomen dit probleem doordat er elektrisch verwarmde elementen in zitten. De elementen zorgen er voor dat de handen goed verwarmd blijven.

Unieke verwarmde fietshandschoenen

Dit jaar komt Bertschat met een vernieuwde verwarmde fietshandschoen die speciaal is ontwikkeld in overleg met de fietsers. Er is goed geluisterd naar de wensen van de mensen die ze gaan gebruiken met als resultaat een relatief dunne, flexibele maar warme handschoen. De handschoen is wind en waterdicht, heeft wat beschermingsvlakken die bij een val zorgen dat de handschoen  niet direct kapot gaat. De handschoen is ook voorzien van de zogenoemde dual heating technologie. 

Voor alle doeleinden

De verwarmde fietshandschoenen zijn ideaal voor de winterse fietstochten. Als u op de fiets stapt zet u de handschoen aan. Zoals eerder aangegeven zijn de handschoenen voorzien van dual heating. Dat betekend dat de verwarming zowel boven als onder aangezet kan worden. Boven en onder warmte zijn los van elkaar in te stellen waardoor altijd de ideale temperatuur bereikt kan worden. Als het echt ijzig koud is zet u beide standen maximaal aan maar fietst u op een wat warmere dag kunt u bijvoorbeeld alleen de bovenwarmte aanzetten. Door de handige drukknop op de handschoen stelt u de temperatuur met een klik hoger of lager in. 

Krachtige accu’s

Om er voor te zorgen dat de verwarmde fietshandschoenen daadwerkelijk warm kunnen worden zit er in elke handschoen een kleine, maar sterke accu van 2.600 mAh. De accu gaat tot 8 uur mee, als dit niet genoeg is, is er ook nog keuze uit sterkere accu’s van 3.000 mAh en 3.800 mAh.  Als je helemaal niet zonder warme handen wil zitten kan er ook een reserve accu worden bijbesteld. Met 2 accu’s kan je continu wisselen, als er een set leeg is kan deze eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplader.

Compleet assortiment

Naast de verwarmde fietshandschoenen heeft Bertschat een heel assortiment met artikelen die de fanatieke fietser warm de winter door kunnen helpen. Comfort-Producten, een officiële dealer van Bertschat, zijn onder andere nog verwarmde sokken, zooltjes jassen, truien en ondergoed te vinden. Al deze artikelen verwarmen met de universele accu of met een bijgeleverde powerbank. Ook in de zomer bieden ze een uitkomst bij Bertschat, een verkoelend vest, een ventilatorvest of een verkoelende pet zitten ook in het assortiment. Kortom, voor elk seizoen kan je lekker comfortabel op de fiets weg zonder dat de temperatuur je hindert. Je blijft altijd op een comfortabele temperatuur met de verwarmende en verkoelende artikelen van Bertschat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken