augustus 9

Ondernemen als vrouw? 3 Tips voor een vliegende start!

  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Ondernemen als vrouw? 3 Tips voor een vliegende start!

Er is geen perfect en nauwkeurig recept voor het runnen van een succesvol bedrijf als vrouw, maar er zijn bepaalde gedragingen die veel mensen hebben geholpen geconcentreerd te blijven en hun langetermijndoelen te bereiken. In dit artikel zullen we 3 tips onthullen om je te helpen uw bedrijf op de juiste manier te beginnen.

Omring jezelf met andere vrouwelijke ondernemers

Niemand begrijpt wat je doormaakt beter dan een andere vrouw, dus netwerk met andere vrouwelijke ondernemers in je buurt of online. Ze ervaren wellicht soortgelijke problemen als jij, en door samen te werken kun je uitstekende antwoorden vinden. Jullie zullen allemaal unieke vaardigheden en talenten hebben. Door samen te werken kun je elkaar helpen bij het nemen van financiƫle beslissingen, het ontwikkelen van nieuwe marketingtactieken, het vinden van geschikte leveranciers, En misschien het verkrijgen van advies over meubilair, een van mijn vrienden adviseerde me eens op mijn bureau, ze adviseerde dat ik in plaats daarvan een gaming bureau kopen, ja je leest dat correct, een gaming bureau, en ze had gelijk, het was comfortabeler dan elk werkstation dat ik ooit had geprobeerd. Ook kun je elkaar helpen groeien en gewaardeerde mentors en adviseurs worden.

Lees tip: Maak niet dezelfde fout als veel ZZP-ers!

Probeer niet alles zelf te verwezenlijken

Vrouwen geloven doorgaans dat de enige manier om hun waarde te vestigen in een door mannen gedomineerde bedrijfssector is om alles zelf te doen. Echter, naarmate jouw kleine bedrijf groeit, is het belangrijk dat je zich meer richt op dingen die inkomsten genereren en minder op de nitty-gritty minutiae. Dat impliceert dat je niets op je eigen manier zult kunnen behandelen.

Neem even de tijd voordat je personeel in dienst neemt om jouw eigen capaciteiten te begrijpen. Zoek vervolgens teamleden op die een andere vaardigheden hebben dan je hebt, zodat ze banen kunnen overnemen die buiten jouw competentiegebied vallen.

Als je bijvoorbeeld geen ervaring hebt met digitale marketing, kun je een expert op het gebied van sociale media inschakelen om je te helpen bij het bereiken van nieuwe klanten. Je zult in staat zijn om een winstgevende, duurzame onderneming op te zetten door individuen aan te werven die je kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Een goede basis is het halve werk! Download het magazine. Hierin leg ik je uit hoe ik je help in 3 maanden een succesvol bedrijf op te zetten! Klik hier!

Concentreer je op jouw sterke punten

Vrouwen hebben bepaalde voordelen, zoals empathisch zijn. Maar al te vaak proberen ze deze kenmerken te verhullen. In plaats daarvan streven ze ernaar om eigenschappen te imiteren die geassocieerd zijn met mannen, zoals het bereid zijn om risico’s te nemen. Jouw specifieke kenmerken kunnen je echter helpen een succesvolle leider te worden.

Door bijvoorbeeld sympathiek te zijn tegenover jouw werknemers, zul je begrijpen wat ze doormaken, wat je zal helpen bij het aannemen en managen van jouw team. 53% van de millennials gelooft dat het hebben van een sympathieke werkgever een essentieel aspect van hun beroepsleven is.

Ook leuk: Bekijk de perskamer van Miss Troubleshooter !

Andere bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}