Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de nagellak trends van 2023

Van top tot teen verzorgd, hoe heerlijk voel je je dan. Nagellak kan je het hele jaar doordragen en de kleuren aanpassen op je kleding en het seizoen. Het ene moment ga je voor een donkere chique look en de andere keer voor de lichte tint. Nail art is natuurlijk super tof, toch zien we dat de rust in de nagellak trends van 2023 is teruggekeerd. Less is more zeggen ze dan ook wel. Dit zijn de nagellaktrends van 2023 waar je sowieso heel blij van wordt!

Rainbow

Dit beste keuze voor als je slecht bent in keuzes maken of juist alles leuk vindt, om het een fashionable naam te geven; de multicoloured manicure! Met rustige tinten leg je meer het accent op je haar en kleding, maar met de sterke kleuren trekken juiste jouw nagels de aandacht. Kies van te voren kleuren die bij elkaar passen, dit kunnen er 5 of minder zijn. Bepaal voor het lakken van je nagels welke kleuren je naast elkaar wilt hebben, zo kan je makkelijker wisselen. Deze nagellak trend van 2023 kan je dus toepassen met duidelijke kleuren maar ook lichte tinten!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ℙ? ℕ???? ?????? ? (@pa.nails.design)


 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Vegan & Plantbased Nail Polish (@silabeautify)


We love nude

Dit wordt ook jouw favoriete nagellak trend, want beige, nude en bruine tinten worden steeds populairder en nemen daarmee steeds meer het straatbeeld en instagramfeeds over. Deze prachtige kleuren nagellak passen bij elke huidskleur. Ook met gouden sieraden is dit weer een hele mooie kleuren combinatie, zo oogt het alsof je overal aan hebt gedacht! Om deze neutrale kleur langer netjes te houden zal je je nagels met enkele dunne laagjes een paar keer opnieuw moeten lakken. Zorg dat je deze lagen niet te dik maakt, dit zorgt voor een dikker ogende nagel en je wilt juist met deze tinten wat subtieler blijven. Als finishing touch breng je een goede coat aan en voila, jouw nude nagels zijn prachtig.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ИдеиМаникюра*Нюд*? (@nailsnude)


Pasteltinten zijn dé trend

Wanneer je een felle kleur net te heftig vindt en je de nagellak er liever meer dan één dag op laat zitten is het wel mooier als het ook bij je outfit van morgen past. Kies daarom voor nagellak in pastelkleur. Lila of lavendel is de kleur die sinds vorig jaar weer helemaal in is, ook voor op je nagels. Maar heb je al eens gedacht aan licht geel? Juist voor het voorjaar is deze tint super cute.

Om in de zelfde kleurentint te blijven willen we je graag ook nog herinneren aan de kleur perzik, een lichte oranje kleur, net even wat anders dan dat poederroze. Elke pasteltint is wat ons betreft geweldig, gelukkig bestaan er 365 dagen in 2023, genoeg dagen om af te wisselen!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Universal Nails (@universalnailsamsterdam)


 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hannah Lee (@hannah.lees.nails)


Nagellak die matcht bij je sieraden

Sieraden zijn items waarbij veel vrouwen niet zonder kunnen, sommigen hebben nog liever geen make up of hun haar niet gedaan dan dat ze geen sieraden dragen. Maar dat snappen we! Met sieraden shine je en trek je de aandacht van anderen. Zelfs wanneer je een basic outfit aan hebt kan je deze volledig stijlen met de juiste sieraden. Hoe leuk is het dan ook als je nagellak matcht bij de ringen die je draagt? Heb je bijvoorbeeld gouden ringen met groene steentjes, dan is het heel tof om je nagellak ook in een groene tint uit te kiezen. Is dit één van de nagellak trends van 2023 of is dit sowieso altijd al leuk geweest? Wij denken het laatste.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door my-jewellery.com (@myjewellery)


Glitter trends

Hoewel de glitters juist voor de dagen rondom kerst elk jaar weer een nagellak trend is, is dit ook leuk voor in andere seizoenen als je net dat beetje extra wilt zijn. Hoe leuk is het ook als je outfit super basic is maar je wel aan alle details hebt gedacht? Je haar, make up, accessoires, je glitter nagellak en ga zo maar door. Vooral voor een feestje of borrel wanneer het zich allemaal weer toe laat, zit je met deze nagellak trend van 2023 sowieso goed! Juist omdat we ons allemaal zo in moeten hebben houden pakken we in 2023 helemaal uit!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @majesticempress


Only coat

Om terug te komen op de less is more; nagellak bladert soms eerder af dan je had gewild, het komt dan vaak net even niet uit om nieuwe op te doen. Ook is een verzorgde look alles wat je wilt, dus kies daarom in 2023 eens vaker voor alleen een coat. Voor de nagelbijters onder ons is het dan wel weer slimmer om een mooi lakje op te doen, zo blijf je eerder van je nagels af. Je bent nooit te laat met goede voornemens van 2023!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook