Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Met welke zonnebril op je neus ga jij deze zomer op pad? 

Iedere Nederlander weet dat zodra de zon schijnt, we ons moeten insmeren om te zorgen dat we niet verbranden. De zon kan namelijk heel schadelijk zijn voor je huid, niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn. Het is dan gek dat we vaak niet realiseren dat de zon net zo schadelijk is voor onze ogen en dat we dus een goede zonnebril nodig hebben. Uv-straling kan namelijk leiden tot staar en kan zelfs blijvende schade toebrengen aan je netvlies. Om dat te voorkomen doe je er verstandig aan om een goede bril te kopen. In dit artikel krijg je een aantal tips en inspiratie om de perfecte bril te vinden!

Wat maakt een zonnebril goed? 

Een zonnebril is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt een bril kopen voor een paar euro’s, maar je kunt ook honderden euro’s aan je zonnebril spenderen. Het verschil tussen een goedkope en een duurdere bril is simpel: de eerste biedt geen bescherming aan je ogen, de tweede wel. Een goede zonnebril is voorzien van glazen met uv-filter. Deze glazen houden de straling tegen waardoor je ogen geen schade zullen oplopen. Zorg er altijd voor dat je ogen goed afgedekt worden door de glazen want anders ben je niet optimaal beschermd. Gelukkig zijn grote glazen populair, dus het hoeft niet moeilijk te zijn om een geschikte bril te vinden. 

Hou je van vintage of een moderne bril? 

Een zonnebril dames of voor heren kun je in heel veel soorten en maten kopen. Je kunt kiezen voor een klassiek model waarbij je een grote keus hebt uit mooie vintage modellen. Kijk in dit geval eens naar de brillen van Gucci of Ray-Ban. Deze merken hebben de afgelopen decennia meerdere klassiekers voortgebracht die het nog altijd heel goed doen. Ga je ook voor duurzaamheid, dan zal Gucci aan je wensen kunnen voldoen. Wil je liever een bril die breekt met alle tradities? Kijk dan eens of Tom Ford je kan behagen. Dit merk slaagt er altijd weer in om brillen op de markt te brengen die echte blikvangers zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van hun shield bril? Met deze bril voeg je een gedurfd maar zeer stijlvol accessoire toe aan je outfit. 

Bestel je bril online

Het kan soms een klus zijn om de perfecte bril in de winkel te vinden. Daar is het aanbod doorgaans klein en bovendien liggen de prijzen vaak hoger. Kijk daarom eens in het aanbod van de betere webwinkels voor zonnebrillen. Hier kun je precies aangeven welk soort bril je wilt. Wil je een rond montuur? Een hoekig montuur? Selecteer je voorkeuren en je krijgt meteen alle opties te zien. Heb je je keus gemaakt? Dan kun je je bril gelijk bestellen en afrekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook