Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Met deze twee tips is het kopen van een bankje een peulenschil

Jouw oude, vertrouwde, fijne, heerlijke bank heeft jou altijd goed ondersteund. De filmmarathons, late avonden in slaap vallen, lachen met vrienden, huilen na een rotdag. Nu is het tijd om jouw oude bank te vervangen. Het is tijd voor een nieuwe frisse wind in huis, wellicht een ander model, een nieuwe kleur en een nieuw hoofdstuk van jouw leven. Dit betekent helaas ook de keuzestress die het oplevert om jouw huidige bank te vervangen.  In dit artikel geven we je twee handige tips aan waarmee je zeker weten gemakkelijker tot een goede beslissing kunt komen. Nieuwsgier?  Lees dan snel verder!

Kies eerst de plek in de kamer

De kamer bepaalt voor een groot deel wat voor bank je kunt kiezen. Als je de bank in de linkerhoek plaatst, vallen alle banken met hoeken aan de rechterkant af. Het is altijd uiterst nuttig bij het kiezen van de ideale meubels dat we alles elimineren wat niet gekozen kan worden. Als je precies weet waar jouw nieuwe bank in de kamer komt te staan, is het veel gemakkelijker om te beslissen hoe groot jouw nieuwe bank moet zijn en wat voor soort bank op deze plaats mooi zal staan. Je kunt rekening houden met de zichtlijnen (alles wat je vanaf een bepaald punt ziet) om de beste keuze te maken. Wil jij je bank bijvoorbeeld vooral gebruiken om filmmarathons te kijken? Dan is het natuurlijk belangrijk dat hij op een goede afstand van de tv staat. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het indelen? Pak een vel papier en snij ‘meubels’ uit. Zorg ervoor dat alles in verhouding is en ga op het papier schuiven om de ideale indeling te maken. Dit zal binnen de kortst mogelijke tijd je ideale indeling op papier zetten.

Bepaal het formaat.

Je weet nu waar in de ruimte je de bank wilt plaatsen en waar de beste plek is om hem neer te zetten. Dan is het nu tijd om na te denken over hoe groot je de bank wilt hebben. Hoeveel ruimte mag de bank in nemen? Het kan helpen om na te denken over waar u de bank vooral voor wilt gebruiken, en hoeveel mensen er tegelijk op de bank zullen zitten. Als je bedenkt of je één of meerdere mensen nodig hebt om de bank te gebruiken. Vragen die handig zijn om aan jezelf te stellen zijn bijvoorbeeld: hoeveel mensen zitten er dagelijks op de bank? Hoeveel bezoek komt er over de vloer?  Zo kom je vanzelf op de perfecte maat uit die je nodig hebt voor het bankstel kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken