Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit zijn de meest sexy voetbalspelers in Nederland

Dit zijn de meest sexy voetbalspelers in Nederland – Deze sexy voetballers kunnen niet alleen goed voetballen, veel spelers zijn ook nog eens erg leuk om te zien. In de Nederlandse competitie loopt ook een aantal zeer aantrekkelijke voetballers rond. Hieronder een overzicht.


1. Owen Wijndal

Owen Wijndal is 22 jaar, linkervleugelverdediger en aanvoerder van AZ uit Alkmaar. Deze jongen van Surinaamse afkomst heeft een heerlijke lach, mooie bruine ogen en schattige krullen.

Ook zijn lengte van 1,76 meter is perfect en maakt hem de ideale kandidaat voor iedere partner. Hij is trouwens nog vrijgezel, mocht je nog een gokje willen wagen…

2. Jurriën Timber

Jurriën Timber is nog maar 19 jaar, maar al niet meer uit de basis weg te denken van Ajax uit Amsterdam. Daarnaast wordt hij ook nog eens regelmatig opgeroepen voor het Nederlands elftal. Deze Nederlandse speler met Curaçaose roots ziet er absoluut goed uit. Daarnaast houdt hij van hiphop en Caraïbische liedjes.

Het leuke is: hij heeft ook nog een tweelingbroer, Quinten, die bij FC Utrecht speelt.

3. Lasse Schöne

Hij is in de dertig en nog steeds geweldig om te zien. Natuurlijk heeft deze Deen zijn achternaam al mee. Hij kwam veel seizoenen uit voor Ajax en keerde na een Italiaans avontuur weer terug naar Nederland. Daar zullen een flink aantal vrouwelijke fans heel erg blij mee zijn.

Hij is niet voor niets publiekslieveling bij alle clubs waar hij speelt. Lasse Schöne is getrouwd met de Nederlandse Marije en heeft twee kinderen.

P.S. ‘Lasse’ weet ook nog eens regelmatig het net te vinden. Je kunt hier dan ook een gokje op wagen bij een van de beste bookmakers.

4. Benjamin van Leer

Benjamin van Leer is de reservekeeper van Sparta uit Rotterdam en vervulde deze rol ook bij Ajax. Deze knappe en gespierde goalie heeft een relatie met de al even mooie ster van het Nederlands vrouwenelftal Lieke Martens. Ook heeft deze hondenliefhebber zijn eigen bedrijfje dat gezonde maaltijden bezorgt bij mensen die geen tijd of zin hebben om te koken.

Wie weet staat deze knapperd binnenkort bij jou aan de deur met een maaltijd.

5. Ryan Gravenbergh

Deze speler is nog erg jong en al vaste waarde bij Ajax uit Amsterdam. Hij is al een aantal keren Talent van het Jaar geworden en dat komt vast niet alleen door zijn goede voetbalkwaliteiten. Hij wordt inmiddels ook regelmatig opgeroepen voor het Nederlands elftal. Met zijn gulle lach en prachtige kaaklijn is hij een lust voor het oog.

Ook deze kanjer is nog steeds vrijgezel, maar de verwachting is dat dat niet lang meer zal duren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook