Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Maak een modieus statement met een bedrukte hoodie

Bedrijven willen graag dat hun personeel representatief voor de dag komt. Ze vinden het belangrijk dat hun personeelsleden vriendelijk zijn, op een prettige en beleefde manier contact maken met hun collega’s en klanten, ze zich goed vezorgen en passende kleding dragen. Ook verenigingen en clubs vinden het belangrijk dat hun leden een goede indruk achterlaten doordat ze over goede sociale vaardigheden beschikken en er modieus gekleed uitzien. Daarom kiezen bedrijven, verenigingen en clubs er steeds vaker voor om voor hun personeel of leden kleding aan te schaffen. Met deze kleding straal je eenheid en professionaliteit uit en maak je een trendy statement. Om je bedrijf of club te promoten kun je ervoor kiezen om de kleding te laten bedrukken of borduren met het bedrijfslogo of de naam van de vereniging.

Laat je kleding bedrukken of borduren

Je hebt een uitgebreide keuze aan kledingstukken voor je bedrijf of vereniging. In de zomermaanden zijn een T-shirt of een polo een goede keuze. ’s Winters is het aangenaam om een bodywarmer of jas te dragen. Als je chique kleding wil voor je leden of personeel, kun je een overhemd laten bedrukken of borduren. Voor sportclubs is er een groot assortiment aan modieuze sportkleding. Een hip statement maak je door een hoodie te laten bedrukken of borduren. Hoodies zijn al jaren niet meer uit het modebeeld weg te denken en worden zowel door kinderen, tieners als door dames en heren gedragen. Een hoodie heeft een hoog draagcomfort, staat mooi bij iedere broek en is geschikt voor bijna ieder weertype. Er is een ruime keuze aan hoodies in vele maten en in de meest trendy kleuren.

Hoodie borduren

Laat je hoodie borduren want bijna alle kledingstukken kunnen voorzien worden van een geborduurd logo. Doordat T-shirts en polo’s van dunner stof gemaakt zijn, kun je deze wel laten bedrukken maar is de borduurtechniek hier niet geschikt voor. Hoodies kun je zowel laten borduren als bedrukken. Met een exclusieve borduurmachine wordt de afbeelding meestal rechtstreeks op de hoodie geborduurd. Als er een naam op de hoodie moet komen, wordt deze badge eerst op een andere stof geborduurd en vervolgens op de hoodie gestikt. Hierdoor kun je het logo duidelijker weergeven. Alle geborduurde kleding kan gewassen worden. Ook na vele keren wassen blijft het borduursel er prachtig uitzien.

Laat je hoodie bedrukken

Je kunt er ook voor kiezen om je hoodie te bedrukken. Je gekozen afbeelding wordt dan met inkt op de hoodie aangebracht. Meestal wordt er gekozen voor de zeefdruktechniek. Bij deze techniek wordt met behulp van een raam met fijn gaas (het zeefraam) de inkt rechtstreeks op het stof gedrukt. Een zeefdruk geeft een prachtig resultaat. De afbeelding op de kleding ziet er prachtig uit, met heldere kleuren die mooi in elkaar overlopen. Bedrukte kleding kan net als kleding met een borduursel gewoon op 40 graden gewassen worden. De kleding kan beter niet in de droger gedaan worden en op de print zelf mag je niet strijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken