Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 x De leukste terrasjes in Amsterdam

Als je een dagje in Amsterdam bent wil je natuurlijk wel lekker even een terrasje pakken. Er is ontzettend veel keuze en door alle bomen zie je wellicht het bos niet meer.

Zo kan je gaan zitten op de grote pleinen maar kan je er ook voor kiezen om ergens in een zijstraatje te gaan zitten. Amsterdam heeft veel verborgen pareltjes en hieronder lees je over de leukste terrasjes van Amsterdam!

Weet waar je naartoe gaat

Amsterdam is natuurlijk een van de grootste steden in Nederland. Als je naar Amsterdam gaat is de keuze reuze waar je gaat zitten. Alles kan, je kan er dus voor kiezen om op de grote pleinen te gaan zitten of de zijstraatjes in te schieten. Weet dat je op de grote pleinen ook betaalt voor de locatie.

Een simpel drankje zal hier namelijk al wat prijziger zijn dan in een van de zijstraatjes. Hierbij kan je dus de keuze maken om op een gigantisch terras te zitten of meer de knussere terrassen op te zoeken, het is net wat jij wil.

Alles is mogelijk en hieronder lees je meer over de mooiste terrasjes van Amsterdam.

Venster 33

In het midden van De Pijp, om de hoek van het Gerard Douplein, kan je Venster 33 vinden. Dit is een hele mooie plek met een sfeervol en ruim opgezet terras. Er loopt enorm leuke bediening rond en op de kaart staat alles wat je maar wensen wil.

Zo kan iemand die van vlees houdt hier ontzettend lekker eten, maar is er ook genoeg keuze voor als je veganistisch wil eten. Het terras zit niet pal in de zon dus als je een beetje schaduw wil pakken met het hete weer is het echt ideaal!

The Grand Beach

Dit terras is gevestigd in een historische binnenplaats in Amsterdam. Je krijgt hier absoluut het vakantiegevoel door de beach vibes die er zijn gecreëerd.

Dit kan je vinden bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam hotel, waarbij je ook een heerlijke menukaart  hebt voor als je een hapje wil blijven eten. Er is zelfs een dj aanwezig die zorgt voor een zomerse sound op de achtergrond van jouw heerlijke moment.

Tip: Als je dan toch een dagje hoofdstad doet dan is een rondvaart Amsterdam een hele leuke optie!

– Redactie

Café Americain

Dit terras aan de voorzijde van een historisch pand aan het Leidseplein is een prachtige plek om te vertoeven. Zo kan je er in de ochtend heerlijk ontwaken met een kop koffie en in de avond genieten met wat champagne of een wijntje.

Dit terras leeft altijd en heeft een indrukwekkend decor. Er is genoeg te zien als je om je heen kijkt, er is vrijwel altijd een passerende menigte dus je kijkt je ogen uit!

IZAKAYA

Wil je in De Pijp genieten van Aziatische klassiekers? Dan ben je bij IZAKAYA op het juiste adres. Op deze gastronomische plek heb je een heerlijke menukaart vol Aziatische klassiekers. Je kan hier uren vertoeven op het terras in de zon. Ze serveren hier ook goddelijke cocktails en als je liever geen alcohol drinkt dan maken ze ook een heerlijke mocktail voor je klaar.

MR PORTER

Ook bij MR PORTER kan je heerlijk vertoeven. Dit is een van de meest bijzondere terrassen van Amsterdam, aangezien het een heel groot dakterras is. Je kan hier heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van Amsterdam terwijl je ligt op exclusieve ligbanken.

Ook kan je hier heerlijk eten, er is een fine dining steakhouse waar je kan genieten. De cocktails zijn daarnaast ook heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken