Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 Tips bij het kopen van geur kaarsen!

Met de knusse wintermaanden voor de deur is het weer tijd om je huis wat extra liefde te tonen door wat nieuwe decoraties neer te zetten. Je kunt het zo knus maken als je zelf wilt. Het hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt heel gemakkelijk met betaalbare producten je huis een stuk gezelliger en winterklaar maken. Eén van de voorwerpen waarmee je direct een gezellige sfeer thuis kunt creëren is de geurkaars. Er zijn ontzettend veel geurkaarten waar je uit kunt kiezen. Door het grote aanbod is het soms moeilijk om te beslissen voor welke kaars je wilt gaan. Waar moet je precies op letten bij het kopen van een geurkaars? Wij leggen het je graag uit zodat jij straks ook de geurkaars koopt die het beste bij jou past en waar je het meeste plezier van zult hebben.

1. De geur van de geurkaars

De geur van de geurkaars is waarschijnlijk het belangrijkste kernmerk waar je op moet letten. Je koopt een geurkaars om zijn geur. Het moet een geur zijn die je lekker vindt en waar je van kunt blijven genieten. Is het een geur waar je langere tijd van kunt genieten of is de geur toch wat aan de zware kant? Of de geur van een geurkaars lekker is kunnen wij niet voor jou bepalen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Heb je de mogelijkheid om de geurkaars in de winkel te kopen, vraag dan advies en geef aan wat jouw geur voorkeuren zijn. Koop je de geurkaars online, lees dan goed welke ingrediënten erin zitten.

Ook is het goed om je te informeren en een klein onderzoek te verrichten naar het merk van jouw toekomstige geurkaars. Wat je vaak ziet is namelijk dat fabrikanten enkel het lontje van de kaars en de bovenste helft van de kaars voorzien van een geur.

2. De brandtijd van de kaars

Als je eenmaal hebt besloten welke geur je lekker vindt, wil je natuurlijk ook een geurkaars met de geur kopen. Hou dan ook rekening met de brandtijd. Je hebt luxe geurkaarsen met flinke prijskaartjes. Deze ga je misschien sneller uit de weg omdat het vrij prijzig lijkt voor een kaars. Maar je moet dan even een berekening maken. Als je een geurkaars hebt van €35,- met een brandtijd van 60 uur per kaars, betaal je slechts €0,58,- per uur. Heb je een geurkaars die €15,- kost maar heeft deze maar 10 branduren dan betaal je €1,50,- per uur om te genieten van je kaars. Met goedkopere kaarsen zie je vaak ook dat de kwaliteit van de geur minder is. Zonde. Je kunt dan beter investeren in een wat duurdere kaars waar je én langer mee doet én waarvan de geur langer blijft hangen.

3. Het ontwerp van de kaars

Naast dat een geurkaars overheerlijk kan ruiken, wil je natuurlijk ook dat het er een beetje leuk uitziet in jouw woonruimte. Geurkaarsen komen in verschillende ontwerpen en designs. Er is er altijd wel eentje die in jouw ruimte past en waarmee je een fijne herfst en winter sfeer kunt creëren in huis. Dan hebben we het niet enkel over de verpakking. De kaars zelf kan ook in verschillende vormen komen. Van bloemenkaarsen tot kaarsen in de vorm van een kerstboom of paddestoel.

Met deze tips weten we zeker dat je de juiste geurkaars zult in het zeer grote assortiment van geur kaarsen zult vinden. Eentje met de juiste geur, een goede brandtijd en het juiste design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook