Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Kies voor het overwinteren in de zon om een depressie te voorkomen 

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in de zon tijdens de herfst- en wintermaanden, om zo een winterdip te kunnen voorkomen. Nu het buiten regent, de temperatuur daalt en de dagen korter worden zitten we vaker binnen. Rond de kortste dag van het jaar vertrek je in het donker naar het werk en kom je in het donker weer thuis; het werkt voor veel mensen bepaald niet motiverend. Overwinteren in het buitenland vormt de oplossing! Zeker in het zuidelijk deel van Spanje, Griekenland en Italië is het nog relatief warm. Je hebt er alle kans om je voorraad vitamine D aan te vullen! Shop nog snel wat hippe bikini’s voor dames voordat je vertrekt. Zo steel jij de show op het Spaanse of Griekse strand deze winter. 

Trends op het gebied van bikini’s in 2024

Veel webshops vullen de collecties momenteel aan met de meest stijlvolle bikini’s voor 2024, volledig passend bij de laatste trends. Kijkend naar de nieuwste bikinibroekjes valt onder meer op, dat gekozen wordt voor modellen met een kleine strik aan de voorzijde. Het maakt een bikinibroekje minder strak en saai in hun uitstraling. Ook de varianten met twee strikken aan weerszijden op de heup zijn nog altijd populair. We zagen deze broekjes ook in de zomer van dit jaar al veelvuldig op het strand. 

Daarbij mogen de bikini’s komend jaar wat extravagant, chique zijn. Kies bijvoorbeeld voor een donkergrijs model met glitters. Naast deze modellen met glitters doen de bikini’s en badpakken in een paarse- en roze tint het goed. Het geeft je een vrouwelijke look! Heb jij ze al in je kast liggen?

Populaire bestemmingen in de winter 

Populaire bestemmingen in de wintermaanden zijn onder meer Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Naar welke van deze bestemmingen ben jij al eens gevlogen? Kijk ook naar bestemmingen buiten Europa, wanneer je ergens wilt overwinteren in de zon. Onder meer Curaçao is een geliefde bestemming bij Nederlandse toeristen. Het is er fijn vertoeven in de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie! Hetzelfde geldt voor plekken als Bonaire en Egypte. Deze bestemmingen verzekeren je van een aangename temperatuur, veel zon en alle gelegenheid om te ontspannen. 

Tip: huur een accommodatie in het buitenland om vanuit deze accommodatie te werken. Je kunt op hetzelfde moment je woning in Nederland (via Airbnb) verhuren om de kosten te drukken. Er zijn steeds meer werkgevers die deze mogelijkheid faciliteren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook