Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Kies een paar schoenen van dit damesmerk en jij steelt de show op straat!

Veel vrouwen vinden het geweldig om lekker de stad in te gaan op zoek naar nieuwe spullen. Het is heerlijk om jezelf op z’n tijd eens lekker te verwennen met een mooi paar nieuw schoenen of een luxe winterjas. Het is gewoon erg prettig dat je eventjes tijd voor jezelf kan nemen en dat je jezelf af en toe een leuke beloning gunt als je dat verdiend hebt. Schoenen doen het eigenlijk altijd goed: een vrouw heeft nooit genoeg schoenen, een motto dat veel vrouwen nastreven. Maar, welke damesmerken zijn nu helemaal hip en in opkomst qua schoenen? Dat is best wel lastig om te bepalen soms. Je wilt natuurlijk niet de plank misslaan en met schoenen van een merk aan komen zetten dat helemaal pass├ę is. Gelukkig staan hieronder een paar merken die vandaag de dag enorm populair zijn onder vrouwen. Als je een paar schoenen van onderstaande merken koopt, dan steel jij ongetwijfeld de show op straat!

New Balance 

Een sneakermerk dat helemaal upcoming is, is New Balance. Ze maken vooral sneakers met een sportieve uitstraling, maar deze staan eigenlijk bij elk type outfit goed. Zulke schoenen maken een vrij neutrale outfit, gelijk een stuk stoerder en minder saai. Dit merk heeft een totale metamorfose ondergaan, want vroeger was het nog een vrij klassiek en degelijk merk, maar vandaag de dag is het stijlvol en modern. Jij laat zien dat je verstand hebt van de trends en van wat er op de catwalk geshowd wordt als jij met een paar New Balance op straat loopt! 

Nubikk 

Een vrij onbekend merk in modeland is Nubikk, en dat is zonde! Het is een veelzijdig merk met enorm veel mooie schoenen in het assortiment. Het aanbod is zo groot, dat er zeker een paar bijzit waar jouw hart sneller van gaat slaan. Prachtige luxe sneakers die gemaakt zijn van luxe materialen die lang meegaan, dat is waar Nubikk voor staat. De schoenen zijn niet heel kleurrijk, maar bevatten vaak bruintinten of zijn meestal zwart of wit. Dit maakt het eenvoudig de Nubikk dames schoenen te combineren met andere kleren. Door de speciale zolen van Nubikk zitten de schoenen iedere dame als gegoten, en zijn ze heel comfortabel om op te lopen. Het is alsof je op wolkjes loopt met een Nubikk schoen aan je voeten! 

Sacha 

Een bekend schoenenmerk dat het eigenlijk altijd goed doet, is Sacha. Dit merk is heel goed in het ontwerpen van laarsjes en stoere western boots. In de winter is het natuurlijk vrij koud, en dan kan je moeilijk op dunne sneakers blijven rondlopen. Een gaaf paar laarsjes is dan de ultieme oplossing: het staat heel stoer, en je wordt ook nog eens goed warm gehouden dankzij de dikke voering. Combineer deze laarsjes met een jeans met gaten of met een leren broek, en jij ziet eruit om door een ringetje te halen. Jij bent helemaal klaar voor de winter met de laarzen van Sacha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook