Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Jij loopt er warmpjes bij in de winter met een trendy jas!

De zomer is alweer bijna afgelopen. De zwoele zomeravonden en zonnige zomerdagen komen weer op zijn eind, het is gedaan met de hoge temperaturen en gezellige picknicks in het park. Het weer verandert snel, je merkt dat het een stuk kouder begint te worden en je moet weer vaker een dikke trui erbij pakken om niet onderkoeld te raken.

Dit wordt vaak bestempeld als een heel gedoe. De herfst en de winter zijn niet bepaald geliefd onder vrouwen. De meeste vrouwen vinden de kledingcollecties vaak toch wat saaier, ze vallen een beetje tegen. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Doordat de temperatuur in de wintermaanden nogal kan schommelen, kan je juist veel experimenteren en uitproberen. Je kan met laagjes werken, als je het dan toch opeens heet krijgt, kan je eenvoudig een van deze laagjes uitdoen zonder concessies te doen qua outfit.

De winter is dus eigenlijk hét seizoen voor de echte fashionista’s onder ons. Jij kan nog steeds die leuke zomertop aan, maar nu met een wat dikkere cardigan er bovenop. De winter is dus enorm veelzijdig qua kleding, en dat maakt het nou net zo’n leuk seizoen. Helaas weten de meeste vrouwen niet welke kledingstukken trendy gaan zijn volgende winter en welke items nu echt essentieel zijn.

Een winterjas is het belangrijkste kledingitem. Je bent relatief vaak buiten en als het hartje winter is, wil je natuurlijk niet kleumen van de kou. Hieronder worden drie type jassen besproken waar jij volgende winter helemaal de blits mee gaat maken. Doe vooral je voordeel met deze tips dus!

Alle monden vallen spontaan open als jij met een Giacomo jas komt aanzetten!

Een Giacomo jas is dé jas voor volgend winterseizoen. Giacomo is een Nederlands merk met een eigenzinnige lijn jassen die gemaakt zijn voor de Hollandse vrouw. Een vrouw die zich bewust is van zichzelf en die weet hoe ze zich goed moet kleden. De jassen hebben een modern tintje en zijn gemaakt van zijdezachte materialen. Giacomo heeft diverse jassen in de aanbieding: als je de voorkeur geeft aan een stoere look, dan is de parka van imitatieleer echt iets voor jou. Liever iets zachters? De jassen met faux fur doen het ook onwijs goed. Zo blijf jij lekker warm en zie je er sexy uit. Ideaal!

Straal zelfvertrouwen uit in een magische Reset jas!

Het merk Reset ontwerpt jassen voor mannen en vrouwen. Dit zie je terug in de designs van de reset jas, ze zijn tijdloos en vrij uniseks. Door jarenlange kennis en ervaring zijn de jassen van Reset kwalitatief van een uitzonderlijk hoog niveau. Jij komt die hoosbui of sneeuwstorm wel door met een van hun hippe waterbestendige jassen. Succes gegarandeerd!

Steel de show met een jas van Creenstone!

Creenstone jassen zijn over het algemeen vrij luxe jassen. Ze zijn niet voor de doorsnee Nederlander gemaakt, maar zijn echt ontworpen om je op-en-top vrouw te laten voelen. Het elegante merk Creenstone is erop gebrand jouw pluspunten te accentueren. Jouw vrouwelijke flair is pas echt goed zichtbaar in een stijlvolle Creenstone jas. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de jassen lang mooi blijven en ze niet belastend zijn voor het milieu. Een win-winsituatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook