Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je sproeten laten tatoeëren

Je kent het wellicht wel, van die mensen die in de zomer hun hele gezicht vol hebben staan met sproeten. Onwijs schattig en het staat vaak erg leuk. Door de zon worden de sproeten nog meer zichtbaar en dit geeft dan ook echt een zomerse uitstraling.

Sommige mensen zijn hier niet blij mee en bedekken het met make-up. Mocht het je niet gegeven zijn om sproeten te hebben of te krijgen, dan kan je alsnog een wens hiervoor hebben. Tegenwoordig zijn er alsnog mogelijkheden om sproeten te krijgen als je ze niet van nature hebt.


Een permanente oplossing

Er zijn mensen die sproeten laten tatoeëren, waardoor ze dus wel sproeten hebben en ze zich geen zorgen hoeven te maken dat deze weggevaagd worden met bijvoorbeeld een regenbui of een zwempartij.

Hierdoor hebben zij een permanente oplossing gevonden en hebben zij voor altijd sproeten op hun gezicht. Dit is wel een lastige klus, je moet namelijk een tattoo artist vinden die precies kan doen wat jij graag wil.

Mocht je dit willen, denk er dan ook zeker even goed over na en lees vooral eerst even verder!

Probeer het eerst uit

Je kan het eerst uitproberen door make-up te gebruiken. Zo kan je sproetjes tekenen wanneer je bijvoorbeeld naar een feestje te gaan. Hierdoor kan je peilen wat anderen hier van vinden en kan je dus ook conclusies gaan trekken uit deze reacties.

Zo zullen er mensen zijn die het fantastisch vinden en zullen er ook mensen zijn die geen fan zijn. Doe er zelf mee wat je wil, maar je kan het dus eerst uitproberen door het gebruik van make-up.

Henna, een goede tussenstap

Mocht je twijfelen aan het tatoeëren van sproeten, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een minder permanente optie uit te proberen. Dit kan door middel van Henna. Zo kan je toch zien of sproeten wat voor je zijn en of je je er prettig bij voelt.

Dit hoef je niet elke dag bij te werken en hierdoor sta je toch op met sproetjes. Dit blijft gemiddeld zo’n zes tot acht weken zitten dus je zal er ook weer binnen een bepaalde tijd vanaf zijn.

Mocht je het dan toch heel fijn vinden, dan kan je er altijd voor kiezen om toch voor tatoeëren te gaan.

Toch wel sproeten tatoeëren?

Heb je besloten dat je toch wel sproeten wil laten tatoeëren? Denk dan goed na over hoe je dit wil. Welke tint kleur wil je de sproeten graag? Wil je dikkere sproeten of juist kleintjes? Al deze dingen hebben invloed op hoe het er uiteindelijk uit ziet.

Ga voor oneven sproeten, waardoor het er niet nep uit ziet. Zo is geen enkel sproetje hetzelfde en moet je voorkomen dat jij wel regelmatige sproeten krijgt.

Wees blij met jezelf

Daarnaast moet je natuurlijk niet vergeten dat je blij moet zijn met jezelf. Je kan wel alles eraan doen dat je de zeven schoonheden bezit, maar je moet ook de schoonheid van jezelf inzien. Zo heeft iedereen weer een andere uitstraling en een ander gezicht en lichaam.

Het is belangrijk om daar ook de schoonheid van in te zien. Anders kan je dingen blijven veranderen maar zal je nooit tevreden zijn. Ontdek eerst jouw eigen schoonheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook