Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Twee broers creëren het innovatieve Spinwood.nl

Wat doe je als je passie hebt voor mooie producten en innovatief design? Voor de twee broers Bram en Gijs Buissant was het antwoord duidelijk. Zij begonnen Spinwood.nl om hun visie tot werkelijkheid te brengen. De twee broers hebben veel ervaring met wonen in de grote stad. En ondanks dat dit vele voordelen heeft, hebben zij gemerkt dat de woonruimte hier ook vaak beperkt is. Dat vraagt om creatieve oplossingen! Daarnaast hebben beide broers altijd al een passie gehad voor design meubels die ook nog eens multifunctioneel zijn. Deze combinatie zorgde ervoor dat zij zich gingen richten op slimme designs meubels, om een antwoord te bieden op de uitdagingen van wonen in de grote stad. En zo was Spinwood geboren.

Over Spinwood

Spinwood is een jong en dynamisch bedrijf. De twee broers die het hebben opgericht werken inmiddels samen met een heel team aan Spinwood om innovatieve meubels te ontwikkelen die multifunctioneel zijn en over een fraai design beschikken. Een van de motto’s van Spinwood is: minder spullen met meer woonbeleving. Dat wordt gerealiseerd door het ontwikkelen van meubels die meerdere functies hebben. Niet langer heb je een tuinbank én een picknickbank nodig, als je beide in één kunt hebben met bijvoorbeeld de Spinwood bank. Designer Ilias Ernst, tevens een oud schoolgenoot van de Spinwood broers, ontwerpt de innovatieve meubels van Spinwood naast zijn werk voor bekende merken zoals Gipsen, Lande, Puikart, Hollands Licht en Cartoni Design. De stijl van Ilias Ernst kan beschreven worden als industrieel, strak en zinnenprikkelend. Het magazijn en de showroom van Spinwood zijn gevestigd in Naarden, in hetzelfde pand waar nog meer takken van het familiebedrijf zich bevinden. 

Focus op kwaliteit en duurzaamheid

Voor de Buissant broers is het niet alleen belangrijk om meubels te leveren die er mooi uitzien, maar ook om topkwaliteit te bieden. Daarom worden voor de design meubels van Spinwood alleen materialen gebruikt die duurzaam zijn. Het idee is dat klanten jarenlang plezier kunnen hebben van hun Spinwood producten. Daarom wordt er op de gecoate staalconstructies maar liefst 10 jaar garantie geboden en op het hardhout 2 jaar. Spinwood vindt het erg belangrijk dat klanten zo lang mogelijk van de meubels kunnen genieten en geven daarom ook kosteloos advies over het onderhoud. Tevens bieden ze passende accessoires aan waarmee je je ervan verzekerd dat je mooie design meubels nog lang meegaan. 

De bestsellers van Spinwood

De trots van Spinwood is de eerdergenoemde Spinwood bank. Deze innovatieve designbank is uniek op de markt: in één handbeweging klap je de tuinbank om tot ruime picknickbank. Overdag dus alle ruimte dankzij de compacte tuinbank. Later op de dag kan iedereen gezellig aanschuiven aan de ruime picknickbank. Maar ook de Spinwood kast mag er zijn. Ook deze kast is om te toveren tot een compleet ander meubelstuk, namelijk een eettafel. Ideaal voor kleine ruimtes! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook