Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • In 3 stappen naar de perfecte salontafel

Het uitkiezen van een nieuwe salontafel is heel leuk om te doen, urenlang opties bekijken online of in de fysieke woonwinkels is voor velen een leuke bezigheid. Toch is het maken van een daadwerkelijke keuze vaak toch een stuk lastiger dan je van tevoren dacht. Er zijn honderdduizenden mogelijkheden en een top 3 maken van jouw top 10 keuze is eigenlijk al onmogelijk. Het grote aanbod maakt de keuze juist moeilijker. Om een goede keuze te maken voor een salontafels zijn er een aantal stappen die je voor je daadwerkelijke zoektocht al kunt ondernemen. De salontafel is een item die je interieur echt afmaakt dus denk er vooral niet té makkelijk over!  Lees snel verder als je wilt zien welke stappen jij kunt ondernemen om het vinden van de perfecte salontafel makkelijker te maken. 

Combineren kun je leren 

De eerste stap die je moet ondernemen wanneer je een nieuwe salontafel gaat uitkiezen is het bepalen van de stijl waarin je de salontafel wilt hebben. Wil je een open ruimte creëren en heb je veel lichte tinten dan is een houten Scandinavische onbewerkte salontafel of een glazen salontafel wellicht iets voor jou. Is de rest van jouw interieur meer industrieel of landelijk? Of ben je juist gek op vintage? Selecteer dan deze woonstijl ook bij het uitkiezen van jouw salontafel zodat het interieur er uiteindelijk als een mooi geheel uit komt te zien. Wanneer je veel stijlen met elkaar combineert kan de ruimte rommelig worden en dat is het laatste wat je wilt in een woonruimte! 

De juiste hoogte

Het kiezen van de perfecte salontafel heeft niet alleen met stijl te maken, het kiezen van de juiste hoogte is ook erg belangrijk. Op basis van de hoogte kun je eenvoudig heel veel andere salontafels elimineren. De salontafel mag niet te hoog zijn in verhouding met het zitgedeelte omdat de tafel dan in de weg kan staan. Kies voor een salontafel die in lijn is met de zithoogte van de bank, zo weet je zeker dat de tafel in ieder geval niet in de weg staat en kun je de tafel eventueel zelfs nog als voetensteun gebruiken. Een salontafel is er om jouw leven fijner, praktischer en makkelijker te maken. Bij de salontafels van Sfeer.nl kun je eenvoudig gebruik maken van de filteropties om zo gemakkelijker tot de juiste keuze voor de salontafel voor jouw woning te komen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken