Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • HR++ glas: een goede keuze voor lagere energiekosten

HR++ glas is een uniek product dat gebruikt wordt in ramen en deuren. Het glas is dun en licht van gewicht, maar biedt een ongeƫvenaarde isolatiewaarde. Dit betekent dat je huis warm en comfortabel blijft, zelfs tijdens de koudste dagen. Daarnaast kan het je helpen om energiekosten te besparen, want het houdt de warmte binnenshuis en houdt de kou buiten.

Voordelen van HR++ glas

HR++ glas is een goede keuze als je op zoek bent naar manieren om je energiekosten te verlagen. Bovendien is het glas sterk en duurzaam, wat betekent dat het langer meegaat en minder snel beschadigd raakt dan standaard dubbel glas.

Een ander voordeel is dat dit een type glas is dat het geluid goed dempt. Ideaal als je in een drukke omgeving woont, zoals in een stad of dicht bij een snelweg. Het kan ook helpen om de lichtinval in je woning te reguleren, zodat je minder afhankelijk bent van elektrische verlichting en kunt besparen op je energierekening.

Het glas is gemakkelijk te installeren en kan het in veel gevallen in bestaande ramen en deuren geplaatst worden.

Dubbel glas prijs: wat zijn de kosten van HR++ glas?

Benieuwd naar de dubbel glas prijs? De prijs voor HR++ glas is iets hoger dan standaard dubbel glas, maar als je kijkt naar de langetermijnbesparingen op energiekosten, kan dit verschil ruimschoots goedgemaakt worden. 

Offertes

Als je interesse hebt in HR++ glas, dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt voor je nieuwe glas. Zo kun je de exacte dubbel glas prijs berekenen en zien hoeveel je kunt besparen.

Subsidies

Als je overweegt om dit type glas te installeren in je woning, dan kun je in aanmerking komen voor subsidies die de aanschaf financieel aantrekkelijker maken. Bijvoorbeeld via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het is wel belangrijk om te checken of je aan de voorwaarden voldoet en om te informeren naar de actuele subsidieregelingen.

Kies voor glas van Glasgigant

Glasgigant.nl is een leverancier van HR++ glas en biedt ook standaard dubbel glas aan. Ze hebben een ruim assortiment aan glasproducten en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Bezoek hun website voor meer informatie over de verschillende soorten glas en de bijbehorende prijzen. Of neem contact op met hun klantenservice voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken