Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe kies je de juiste eau de toilette? Tips voor de moderne vrouw!

Wat echt een uitdaging is? De juiste eau de toilette of parfum vinden. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes beschikbaar. Je wilt immers een geur vinden die bij jou past. Liever zoet? Of juist wat kruidiger? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig zijn wij hier om je te helpen met enkele waardevolle tips voor het vinden van een passend eau de toilette. 

Het verschil tussen eau de toilette en parfum in het kort

Voordat je je keuze maakt, is het handig om het verschil te begrijpen tussen eau de toilette en parfum. Eau de toilette heeft over het algemeen een lichtere geurconcentratie en is perfect voor dagelijks gebruik. Het is subtiel en niet al te overheersend, waardoor het ideaal is voor op kantoor of in sociale situaties. Parfum voor dames daarentegen heeft een hogere geurconcentratie en blijft langer op de huid aanwezig. Het is intenser en wordt vaak gereserveerd voor speciale gelegenheden. Het is jouw geheime wapen voor een onvergetelijke indruk.

De magie van geuren 

Eau de toilette ruikt natuurlijk lekker, maar ze hebben zelfs de kracht om herinneringen op te roepen. Wellicht heb je er een cadeau gekregen tijdens je verjaardag of toen je een bepaalde promotie kreeg. Op dat soort momenten kunnen geuren gekoppeld worden aan momenten. Dit maakt het dragen van een bepaalde geur extra speciaal, omdat het je doet denken aan mooie herinneringen en mijlpalen in je leven.

Kies wat jij echt lekker vindt 

Een van de belangrijkste dingen bij het kiezen van een eau de toilette is jouw persoonlijke smaak. Iedereen heeft namelijk een unieke voorkeur als het gaat om geuren. Misschien houd je van bloemige en lichte geuren, terwijl je vriendin zweert bij rijkere en kruidige tonen. Het draait erom wat jij lekker vindt en waar jij je prettig bij voelt. Of je nu kiest voor een vertrouwde favoriet of een gedurfde nieuwe geur, het belangrijkste is dat je je er gelukkig en zelfverzekerd door voelt. Jouw geur, jouw keuze!

Proberen en ervaren

Nu je een idee hebt van jouw smaak en de gelegenheden waarvoor je een geur wilt, is het tijd om diverse geuren te gaan proberen. Ga eens naar een parfumerie of cosmetica winkel en vraag om monsters van geuren die je lekker lijken. Breng ze aan op je huid en geef ze even de tijd om zich te ontwikkelen voordat je een definitieve keuze maakt. Vraag ook eens aan je vriendinnen welke geur zij lekker vinden en probeer er een paar. Grote kans dat je er dan snel achter komt wat je wel en niet lekker vindt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook