Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe creëer je een luxe badkamer?

In een luxe badkamer kan je na een lange dag volledig tot rust komen. Anders dan andere badkamerstijlen, kenmerken deze badkamers zich niet door bepaalde kleuren of specifieke materialen. De productkeuze en de combinatie van de producten maken een badkamer luxe. Ben je benieuwd hoe je een luxe badkamer kunt creëren? Lees dan snel verder.

De kenmerken van een luxe badkamer

Zoals hierboven al benoemd kenmerkt deze stijl zich door de productkeuze. Luxe badkamers bestaan uit producten van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zijn deze producten voorzien van extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Sunshower of een whirlpool. Deze elementen zorgen ervoor dat je een echt wellnessgevoel creëert in je eigen badkamer. 

Kleurenpallet

Luxe badkamers hebben geen specifiek kleurenpallet. Vaak zie je dat er vooral gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren zoals wit of beige. De materialen kunnen wel een donkere kleur hebben, denk bijvoorbeeld aan zwarte kranen. Vooral de combinatie van kleuren is kenmerkend bij deze badkamers. Over het algemeen wordt er gebruikgemaakt van een kleurenpallet dat bestaat uit een beperkt aantal kleuren. Hierdoor blijft de rust bewaard en behoudt je badkamer de luxe uitstraling. Je kan dus gerust kiezen voor accessoires in een (felle) kleur!

De materialen

De materialen die vaak in een luxe badkamer voorkomen, zijn marmer(look) en hout(look). Het kunnen hele robuuste materialen zijn, maar juist ook heel verfijnd. De combinatie van de materialen en de kleuren maken de uitstraling van een badkamer luxe. Vaak wordt er in deze badkamers voor gekozen om deze materialen te combineren met gekleurde kranen en bijpassende accessoires.

Combineren van een luxe badkamer 

Doordat luxe badkamers niet gebaseerd worden op een bepaalde badkamerstijl, zijn deze makkelijk te combineren met andere badkamerstijlen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een badkamer met luxe meubels en een landelijke uitstraling. Of een industriële badkamer met luxe gadgets. De mogelijkheden zijn daarin dus vrijwel eindeloos. Door stijlen te combineren zorg je er juist voor dat je een unieke badkamer creëert die volledig bij je past!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een luxe badkamer en twijfel je nog over hoe deze eruit moet komen te zien? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan in onze badkamerwinkels voor je klaar. We beginnen altijd met het leren kennen van onze klanten. We brengen je wensen en behoeften in kaart en op basis daarvan word je van deskundig en onafhankelijk advies voorzien. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen, zo is er altijd een badkamer die bij je past. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken