Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hippe tuinmeubelen aanschaffen voor de komende zomermaanden

Geniet je ook zo van de steeds langer wordende dagen? Nu ook de temperatuur langzaamaan begint op te lopen, begeven we ons steeds vaker buiten onze woning. Een wandeling in het bos met je partner, een fietstocht door de regio of een dagje naar de kinderboerderij met de kinderen. De ideale besteding van de vrije dagen in het weekend! Wat zijn jouw favoriete uitjes? Gebruik het komend voorjaar om de tuin op te knappen, door bijvoorbeeld nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen. Het helpt je deze zomer nog meer van de tuin bij je woning te genieten. Ga bijvoorbeeld voor een ruime, comfortabele loungebank voor het hele gezin. Combineer de loungebank met een rotan tuinstoel, zodat je de mogelijkheid hebt af en toe een moment voor jezelf te nemen. Het aanbod aan (rotan) tuinstoelen is tegenwoordig enorm! Het maakt dat je vrijwel zeker tuinmeubelen vindt die passen bij jouw persoonlijke smaak. 

Tuinmeubelen van verschillende materialen 

Kijk niet alleen naar de stijl van de verschillende tuinmeubelen die je online treft. Let ook op de materialen waarvan ze gemaakt worden. Ga je bijvoorbeeld voor relatief goedkope tuinstoelen van een materiaal als wicker? Investeer je wat meer in de tuinstoelen van aluminium of staal? Ook houten tuinmeubelen zijn nog altijd populair. Dat geldt in het bijzonder voor de picknicktafel, welke ruimte biedt om samen met familie en vrienden te dineren. Nadeel van houten tuinmeubelen is het gegeven, dat deze relatief veel onderhoud nodig hebben. Je zal het hout periodiek moeten lakken of in de beits moeten zetten om het materiaal in goede conditie te houden. Bij tuinmeubelen van wicker of staal is het voldoende het materiaal af te nemen met een vochtige doek. 

Kleed het terras verder aan met accessoires 

Met het kopen van nieuwe tuinmeubelen ben je er vaak nog niet, wanneer je het terras op wilt knappen. Combineer de tuinstoelen of loungebank met diverse accessoires. Populair is het buitenkleed! Een buitenkleed voelt fijn aan je voeten op warme zomerdagen, wanneer de bestrating van het terras al snel te heet wordt. Naast het buitenkleed kun je voor verschillende bloempotten in tal van vrolijke kleuren kiezen. Het maakt dat het terras je uitnodigt naar buiten te komen in de zomer. Vul de bloempotten met violen, geraniums of bijvoorbeeld verse kruiden. Ook een aardbeienplant is erg leuk! Het laat je kinderen kennismaken met de wijze waarop fruit groeit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken