Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Help! Een nieuw gezinslid maar geen plek in huis; dé oplossing. 

Je kijkt er jaren naar uit en het is eindelijk zover; je bent zwanger. Maar het is een tweeling! Misschien was het niet helemaal het plan om nog een extra kleine dreumes op de wereld te zetten, maar het is uiteraard wel zeer welkom. In alle gevallen kan er soms opeens de behoefte ontstaan aan extra ruimte in je huis. Vaak is het besluit om te verhuizen dan wel heel ingrijpend en vaak onnodig. Daarnaast moet het financieel maar net een mogelijkheid zijn om een groter huis te kopen, in tijden van torenhoge huizenprijzen is lang niet altijd het geval. 

Kinderen gaan stapelen in stapelbedden op dezelfde kamer is natuurlijk een optie. Maar wanneer jij terugdenkt aan je eigen kinderjaren was er niks zo fijn als een eigen plek en kamer, toch? Daarom onze tip die ervoor zorgt dat het aanstaande, nieuwe gezinslid ook in huis de eigen plek krijgt die het verdient. 

Het dak op

Er is meer ruimte in je huis -en met name op de bovenverdieping- dan je denkt. Bijna alle huizen in Nederland zijn namelijk voorzien van een schuin dak. Door dit dak optimaal te benutten kun je veel extra ruimte creëren. Hoe je dit doet? Door het plaatsen van één of meerdere dakkapellen. Dit is tegenwoordig totaal geen intensieve bezigheid meer doordat veel vooraf in de fabriek al gemaakt kan worden (prefab). Deze werkwijze zorgt er eveneens voor dat het zeer voordelig gemaakt kan worden. Waardoor die extra ruimte in je huis helemaal niet meer zo kostbaar is zoals vroeger. Benieuwd of dit ook voor jouw woning een optie is? Een dakkapel offerte aanvragen was door de komst van internet nog nooit zo makkelijk. 

Soorten en maten

Wanneer je besluit een offerte aan te vragen, raden wij aan de diverse opties in kaart te brengen. Zo is er de houten maar ook de kunststof dakkapel. Iedere dakkapel heeft zijn voor en nadelen. Laat je hier dan ook uitgebreid over adviseren en zet de voor- en nadelen op een rijtje. Wanneer jij deze in kaart hebt gebracht kun je tot een overwogen keuze komen. 

Kortom, laat de voorpret van je (onverwachte) nieuwe gezinslid niet beperken doordat je huis er nog niet klaar voor is. Met simpele innovaties die ook niet meer de hoofdprijs hoeven te kosten kun jij al je huis een upgrade geven naar een geschikt huis voor je nieuwe gezinssamenstelling. Het betrekken van een ervaren en betrouwbare partner is hierbij aan te raden. Zij kunnen je voorzien van een eerlijke offerte tegen een goed tarief. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook