Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gun je voeten een goede pasvorm met slippers op maat

Lekker in de zomer op blote voeten lopen, of in ieder geval schoeisel dragen dat lekker luchtig zit. Als je last hebt van je voeten kan dat een droom zijn, maar wel een die ver weg lijkt. Want als je voeten bij normaal schoeisel extra steun nodig hebben, dan is het al helemaal geen goed idee om de standaard en eenvoudige slippers uit het aanbiedingenrek te kopen. Voor de mensen die tegen dit soort dingen aanlopen is er een oplossing, namelijk slippers op maat.

Een slipper die op maat voor jou gemaakt wordt

In dichte schoenen kun je eenvoudig een steunzool plaatsen, zonder dat iemand daar iets van ziet. En het blijft ook goed op zijn plaats zitten, omdat de hele schoen hier omheen past. Maar als je graag slippers draagt, is dat nu net het probleem. Je kunt een losse steunzool niet onzichtbaar maken en daarbij is de kans groot dat je tijdens het lopen de losse steunzool verliest. Als je slippers op maat laat maken, heb je van allebei de zaken helemaal geen last meer. De steunzool wordt namelijk in de slipper verwerkt, waardoor je er helemaal niets meer aan de buitenkant van ziet. Zo heb je niet alleen een comfortabele, maar ook een hele mooie slipper!

Slippers op maat maken vraagt kennis van zaken

De podotherapeutische of orthopedische schoenen die je normaal gesproken draagt worden door specialisten gemaakt. En dat geldt net zo goed voor de slippers op maat. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij een van de voetspecialisten. Zij hebben alle kennis en apparatuur in huis om je voeten vakkundig op te meten en slippers op maat te maken naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Met een scan wordt het voetbed nauwkeurig vastgelegd, zodat jouw slippers op maat een optimale en comfortabele pasvorm hebben.

Een persoonlijk tintje aan je slippers op maat

Bij het uitkiezen van jouw favoriete slippers kun je al je wensen kenbaar maken. Welk model wil je? En welke kleur binnenzool heeft je voorkeur, of welk bovenwerk vind je mooi? Slippers op maat zijn met recht slippers op maat. Je kunt zelf helemaal bepalen hoe ze eruit zien en het dus afstemmen op je kledingstijl. Voor de bovenkant kies je bijvoorbeeld uit gekleurd suède of leer. Om de pasvorm nog comfortabeler te maken heb je de optie van klittenband. Je hebt dan een verstelbare band over je voet. Dat is prettig als je hele warme voeten hebt die daardoor wat opgezet zijn. Met een simpele beweging zorg je dan voor aanpassing van je slipper en kun je weer fijn doorlopen.

Een collectie voor dames en voor heren

De slippers op maat zijn niet alleen beschikbaar in damesmodellen. Ook in de herencollectie is er een ruime keus. Dit kunnen bijvoorbeeld slippers zijn in neutrale effen kleuren, met een leren band. Ook hierbij kan de klittenband sluiting heel mooi verwerkt worden waardoor het nauwelijks opvalt. En toch kun je de slipper op ieder moment dat je daar behoefte aan hebt, verstellen. Wat je ook kiest, slippers op maat geven je een mooie oplossing om tijdens een warme zomer toch luchtig schoeisel te dragen met de juiste ondersteuning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken