Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Grote buttplugs; een maatje meer!

Wie graag wilt genieten van het ultieme gevoel van anale stimulatie heeft tegenwoordig voldoende aanbod om uit te kiezen. Een grote buttplug is voor iedere gebruiker net even iets anders. In deze blog hebben we het specifiek over grote buttplugs vanaf de XL maatvoering. Dit zijn de grote jongens waarvan we adviseren deze enkel te gebruiken wanneer je ervaren bent met grote speeltjes. Kopieer HTML Kopieer tekst

Een grote buttplug kan in vorm en afmeting flink afwijken van de klassieke of staart buttplug. Zo kunnen grote buttplugs bijvoorbeeld opengeklapt worden zoals bij spreader buttplugs. Door deze uit te klappen vergroot de buttplug zijn vorm waardoor deze extra dik aanvoelen. Hiernaast zijn er nog andere mogelijkheden om de buttplug te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan opblaasbare buttplugs die je naar eigen inzicht kunt vergroten door deze op te pompen. Grote buttplugs vind je dus in veel meer uitvoeringen dan klassieke buttplugs.

Voor wie zijn grote buttplugs geschikt?                                     

Vanwege de grote maat zijn grote buttplugs, zoals een spreader buttplug, enkel aan te bevelen voor ervaren gebruikers. Ben je beginner, dan raden we het gebruik van grote buttplugs echter af. Dit komt omdat extra grote buttplugs weldegelijk letsel kunnen toebrengen bij verkeerd of onverstandig gebruik. Indien je als beginner gewoon iets anders wilt uitproberen, dan is het beter om bijvoorbeeld een staart buttplug uit te proberen.

Na enige ervaring met de grotere middelmaten kun je voorzichtig de wateren beproeven van een spreader plug of andere grote buttplugs. Zelfs bij gevorderden is het gebruik van een grote buttplug soms een hele opgave en dien je ook voorzichtig te moeten beginnen. Ben je beginner en wil je toch een grote buttplug uitproberen, houd dan in de gaten dat je de grote buttplug niet in een keer naar binnen forceert. Naast ongemak kan dit namelijk ook zorgen voor lichamelijk letsel.

Hoe gebruik je een grote buttplug?

In tegenstelling tot klassieke buttplugs en staart buttplugs is een grote XL buttplug enkel in te brengen met voldoende glijmiddel. Met speeksel kun je in de meeste gevallen de normale maten nog naar binnen krijgen. Dit geldt echter niet voor de extra grote maten waardoor glijmiddelgebruik echt een pré is. Probeer ook niet te forceren wanneer de grote buttplug niet in één poging helemaal naar binnen kan zoals bij klassieke maten. Neem hiervoor ruim de tijd en zorg dat je bij ongemak meteen het gebruik staakt. Zo voorkom je onprettige ervaringen en loop je geen kans op lichamelijk letsel.

Een grote buttplug zoals een spreader buttplug verwijderen na gebruik vergt iets meer moeite dan gebruikelijk. Wees daarom ook extra voorzichtig en gebruik eventueel ook glijmiddel tijdens het verwijderen van de grote buttplug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken