Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Goed voorbereid naar een festival met deze 4 zaken

Ben jij een groot liefhebber van festivals of ben je van plan dat vanaf het komende festivalseizoen te worden? Lekker uit je dak gaan is natuurlijk heerlijk, maar het is wel verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Bijvoorbeeld met de volgende vier zaken.

Zonnebril

Wat is er lekker dan op een mooie, zonnige dag lekker uit je plaat te gaan op een festival? Maar hoe lekker de zon ook kan zijn, je ogen kunnen er behoorlijk last van hebben als je lang buiten bent. Het zou zonde zijn als last van je ogen krijgt terwijl je eigenlijk onbezorgd plezier wilt maken en het is ook niet fijn om de hele tijd je arm te moeten opheffen om je ogen tegen het licht te beschermen. Vergeet daarom niet een zonnebril mee te nemen wanneer je naar een festival gaat. Wil je iets hippers dat helemaal in de sferen van een tof muziekfestival past? Investeer dan in een van de mooie caleidoscoop brillen die er te krijgen zijn. Dit zijn speciale partybrillen die momenteel helemaal dé party hype zijn.

Zonnebrandcrème

Als de zon hoog aan de hemel staat, zijn het niet alleen je ogen die je moet beschermen. Hoe lekker die warme zon ook is en hoezeer je je er ook op gekleed hebt, het is niet fijn als je tijdens het dansen tegelijkertijd keihard aan het verbranden bent. Met een beetje pech moet je daardoor op een gegeven moment uit de zon, en dat zou zonde zijn. Ook wil je niet thuiskomen als een kreeft en daar een week lang nog last van hebben. Bereid je goed voor door je te insmeren met goede zonnebrandcrème en neem deze ook mee, zodat je tussendoor kunt bijsmeren. 

Oordopjes

Als fervent festivalganger stel je je oren vaak bloot aan luide muziek. Dat kan blijvende gehoorschade opleveren, wat bijvoorbeeld kan leiden tot een constante piep in je oren en dat wil je natuurlijk niet! Helaas is het zo dat gehoorschade ruim vijf keer zo vaak voorkomt bij festivalgangers die hun oren níet beschermen. Alle reden dus om festival oordopjes aan te schaffen waarmee de muziekkwaliteit in stand blijft, maar wel het schadelijke geluid gedempt wordt. Bekende merken van festival oordopjes zijn Festiplugs, Thunderplugs en Alpine partyplugs.

Afbeelding met persoon, buiten, jongen, kleurrijk
Automatisch gegenereerde beschrijving

Heuptasje

Eigenlijk ontkom je er niet aan om op een festival een tas mee te nemen. Je wilt immers wel je telefoon, je portemonnee, eventuele festivalmuntjes en nog wat andere dingen zoals de eerdergenoemde zaken bij je kunnen dragen. Een handtas is dan ronduit onpraktisch omdat je er niet echt makkelijk mee kunt dansen en hij ook nog eens makkelijk gestolen kan worden. Heuptasjes (of ‘fanny packs’) zijn dan niet echt hip, op een festival komen ze wel uitstekend van pas omdat ze niet zomaar gestolen kunnen worden, je je spullen dicht op het lichaam bij je draagt en je voldoende bewegingsvrijheid overhoudt. Gelukkig zijn ze er ook in allerlei coole designs, waardoor zelfs je fanny pack modieus kan zijn.

Een voorbereid mens telt voor twee, ook wanneer je een festival gaat bezoeken. Met wat gedegen voorbereiding kun je optimaal genieten van het festival zonder je zorgen te hoeven maken over je ogen, oren, huid of bezittingen en kun je gewoon lekker vrijuit dansen. En dat is toch wat je wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook