Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geslachtsgemeenschap als medicijn, maar ook als ziekteverwerwekker? Doe een SOA test

Er wordt aangenomen dat seks een medicijn is voor veel ziekten waardoor een soatest een zeer verwelkome toevoeging is.. Aan de ene kant brengt seks in het huwelijksleven geluk, plezier en verbondenheid tussen koppels, terwijl het aan de andere kant ook de gezondheid en schoonheid van een paar in stand houdt. Hierdoor ontstaan er veel soorten hormonen in het lichaam die het lichaam helpen om gezond en mooi te blijven.

Door seks te doen neemt de hoeveelheid endorfine hormoon toe waardoor de huid mooi, glad en glanzend wordt. Ten tweede is het oestrogeenhormoon een wonder voor het lichaam dat een uniek genot ervaart en ook meer opwinding, enthousiasme en vertrouwen heeft. Wie hiervan afziet, heeft last van schaamte, remmingen en stress. Regelmatige geslachtsgemeenschap is een goede manier om de geest te verfrissen en stress te verlichten. Het houdt uit de buurt van hart-en vaatziekten, mentale stress, bloeddruk en hartaanvallen. Degenen die hiervan weglopen, dienen dus eigenlijk een SOA test af te nemen,

Seks is een vorm van lichaamsbeweging en vereist geen speciaal soort pakken, schoenen of duur oefenmateriaal. Deze oefening verwijdert het uitrekken van de spieren van het lichaam en maakt het lichaam flexibel. Eén seksuele handeling is effectiever dan 10 tot 20 ronden vermoeiend sporten of zwemmen. Er wordt gezegd dat seks ook erg nuttig is om obesitas te overwinnen. Er wordt seksuele energie door verbruikt, waardoor vet wordt verminderd. Bij een eenmalige seksuele activiteit worden 100-500 calorieën aan energie verbruikt.

Seks is een succesvolle behandeling voor hoofdpijn, migraine, vernauwing van de hersenaders enz. In plaats van rusteloosheid op bed of een nachtelijke wandeling op het balkon in geval van slapeloosheid, begin seksuele activiteit met een metgezel die op het bed ligt. Zorg er dan voor dat het niet lang duurt om te snurken. Een vrouw, die haar man regelmatig ondersteunt bij geslachtsgemeenschap, blijft weg van alle menstruatiestoornissen.

Bovendien, als het in het laatste uur van de nacht wordt gedaan, voelt het de hele dag verfrist. Om seks niet te beperken tot alleen vaginale relaties, maar ook kleine stukjes van je dagelijkse routine, gelach, grappen, aanraking, knuffels en kusjes op te nemen, pas dan wordt geslachtsgemeenschap als voltooid beschouwd. Houd er rekening mee dat seks met uw vrouw of met uw man niet alleen uw gezondheid en schoonheid in stand houdt, maar ook in veel opzichten heilzaam is. Aan de andere kant kunnen onwettige seksuele relaties met prostituees het optreden van vele ziekten veroorzaken, zoals aids, psychische stoornissen, hartaandoeningen, slapeloosheid, verkoudheid enz.
Als u geen succesvolle of bevredigende geslachtsgemeenschap kunt hebben en last heeft van enige zwakte of klacht met betrekking tot seksuele activiteit of seks, kunt u hiervoor medische hulp zoeken. Echter, dit is een meest voorkomende vraag van iedereen: hoeveel moet de tijd van seks zijn? Artsen hebben hier verschillende meningen over. Sommige artsen zijn van mening dat de duur van seks 3-4 minuten moet zijn, terwijl anderen geloven dat het 15 minuten na penetratie van de vagina moet worden gedaan.

Naar mijn mening zou de ideale periode van geslachtsgemeenschap die periode moeten zijn waarin zowel man als vrouw het hoogtepunt van opwinding kunnen bereiken en beiden fysiek en mentaal genot van seks kunnen krijgen.

Deze betrouwbare laboratoriumtest kan men aantreffen op SOA test bestellen hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook