Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geen inspiratie voor een origineel cadeau? Hier zijn 4 tips

De jarige job verdient natuurlijk alleen het beste van het beste! Het leven is al druk en vol genoeg, dus wanneer het tijd is voor een extra feestje, dan mogen we dit best met beide handen aangrijpen. En niets geeft meer voldoening dan een cadeau geven dat persoonlijk en uniek is. Als je over de keuze van een geschenk nadenkt, laat dat zien dat je om de persoon geeft en geïnteresseerd bent in zijn hobby’s en interesses. Niets is mooier dan dat. Dus als je de volgende keer een cadeau moet vinden, denk dan out-of-the-box met deze vier geweldige tips! 

#1 Personaliseren 

Een mooie manier om de jarige job te laten weten dat je hen waardeert, is door het geschenk persoonlijk te maken. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld een mooi sieraad of ander cadeau laat graveren. Maar je kunt ook een cadeau geven dat voor de jarige een speciale betekenis heeft. Staat er iets centraal in jullie hechte vriendschap of relatie? Probeer dit dan in het cadeau te verwerken. Zo creëer je binnen no-time een echte wow-factor! Heb je wel een idee, maar weet je niet precies de juiste maat of kleur? Geef dan een digitale giftcard, zo kan de jarige zelf het juiste cadeau uitzoeken. 

#2 Vermijd algemene cadeautjes 

Leuk hoor, die paar sokken. Maar kunnen we die niet beter zelf kopen? We weten immers zelf het beste wat we leuk vinden. Het is leuker om online cadeaukaarten te kopen, zodat de jarige zelf zijn favoriete paar uit kan zoeken. In plaats van een algemeen geschenk te geven, probeer je iets te vinden dat specifiek op de interesses of behoeften van de jarige job afgestemd is. Dit zal het cadeau niet alleen persoonlijker, maar ook gedenkwaardig maken.

#3 Denk na over de look-and-feel 

Hoe je het cadeau presenteert kan net zo belangrijk zijn als het geschenk zelf. Neem de tijd om het geschenk mooi in te pakken of voeg een handgeschreven briefje toe om het een persoonlijk tintje te geven. Vergeet dus zeker niet het inpakpapier! Een mooi lintje of een creatieve verpakking kan écht het verschil maken. 

#4 Geef een unieke ervaring 

Het is niet zo gek dat de quote: “Vul je leven met ervaringen, niet met dingen.” razend populair is geworden. Er zijn veel namelijk veel redenen waarom het geven van een ervaring leuker is dan het geven van een geschenk. Ervaringen verrijken het leven en kunnen samen gedeeld worden. Ook worden deze vaker onthouden dan materiële bezittingen – een gevoel van avontuur of opwinding! Enkele mooie ervaringen zijn bijvoorbeeld kaartjes voor een concert, voorstelling of een bon voor een dagje spa. Genieten doe je samen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken