Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de knappe vriendin van Freek Vonk!

Wie kent hem niet, de meest enthousiaste Nederlandse bioloog die er naar ons weten is, de enige echte Freek Vonk. Wat is het toch heerlijk om te zien dat mensen ergens zo gepassioneerd over kunnen praten. Naast dat velen aan zijn lippen hangen als hij vertelt over zijn avonturen met haaien en hyena’s is er iemand die pas écht helemaal weg is van de bioloog, we hebben het over Freek Vonk zijn vriendin.

Wie is de vriendin van Freek Vonk?

Normaal gesproken kent de wereld de 38-jarige Freek als een echte prater, maar over zijn vriendin wilt hij niet veel kwijt. Natuurlijk zal hij in privé hartstikke graag over haar willen praten, maar voor de media loopt hij er niet mee te koop. Eerder deelde Freek Vonk een foto met een prachtige dame in zijn Instagram Story, vervolgens heeft het tijdschrift Story al wat rond gesnuffeld, iets waar dit weekblad aardig goed in blijkt te zijn. De vriendin van Freek Vonk is een aantal jaren jonger dan dat hij zelf is, het gaat namelijk om de 20-jarige Robyn uit de plaats Veldhoven. Waarom er een tijd geleden al werd gedacht dat dit de vriendin van Freek Vonk was, is omdat het stel al meerdere dates heeft gehad. Al eerder kwam de vrouw uit Veldhoven voorbij op de tijdlijn toen Freek en zij samen een uitstapje naar de efteling maakten. Later bevestigde de bioloog dat de twee samen een koppel vormen, wat leuk!

Freek Vonk met zijn vriendin

Wie was voor Robyn de vriendin van Freek Vonk?

Natuurlijk is voor Freek Robyn niet zijn eerste vriendin, een aantal jaar geleden zette hij een punt achter zijn eerdere relatie met Eva Jinek. De presentatrice heeft een ontzettend druk leven, begrijpelijk dat dat erg lastig te combineren was met het reisschema van Freek. Jinek is voor 2,5 jaar de vriendin geweest van Freek Vonk, daarna scheidde hun wegen.

Een lekker hapje

Naast de vrouwen Robyn en Jinek vond ook een haai Freek een lekker hapje. Een aantal jaar geleden tijdens de opnames van Freek Vonk zijn nieuwe programma besloot er een Caribische rifhaai zijn tanden in de arm van de bioloog te zetten en er eens heerlijk van te proeven. De situatie was niet levensbedreigend maar de bioloog moest met spoed naar het vaste land worden gebracht om te worden geopereerd. Gelukkig gaat alles weer goed met Freek en heeft hij er een heel stoer litteken aan over gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken