Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Foute party outfit: tips en inspiratie!

Wie houdt er nu niet van een foute party? Het is de perfecte aanleiding om zonder gêne gek doen en foute party kleding dragen waar je normaal niet de straat mee op zou durven gaan. En het leuke van een foute party is dat je het op elk moment van het jaar kunt doen en niet hoeft te wachten tot het carnaval is. Ga je binnenkort naar een foute party? Dan kun je hieronder enkele tips vinden voor een onvergetelijke foute party outfit.

Mixen zonder matchen

Het leuke aan een foute party outfit is dat het allemaal niet met elkaar hoeft te matchen. Je kunt er dus heerlijk op los combineren en alles bij elkaar aantrekken wat je leuk vindt. Combineer dus gerust een legging met panterprint, een knalgroen visgraat topje met goudkleurige pumps en maak het geheel af met een roze pruik. 

Duik in je kast van je ouders of grootouders

Kleding die ooit hip was is nu te fout voor woorden. Denk bijvoorbeeld aan de ultra korte sportbroekjes van de jaren ’80, de bloezen met puntkragen uit de jaren ’70 en de geruite spencers uit de jaren 50. Met een beetje geluk vind je in de kast van je ouders of je grootouders relikwieën uit vroeger tijden die je foute outfit helemaal compleet maken.

Je kunt nooit genoeg bling hebben

Een foute party is ook het moment om even helemaal uit te pakken wat betreft bling. Kettingen met enorme nep-edelstenen, fel gekleurde armbanden, zonnebrillen in groteske vormen en topjes vol met glitter. Combineer het met glitter make-up en glitter nagellak voor een letterlijk schitterend geheel. 

Sla je slag bij een feestwinkel

Heb je je kledingkast al ontdaan van alles wat fout zou kunnen zijn en heb je ook geen geluk bij je ouders of grootouders? Dan is er altijd nog een feestwinkel waar je een foute party outfit kunt kopen. In een feestwinkel kun je ook nog essentiële accessoires vinden als een haarband met mat voor de echte foute Sjonnie look of een roze netpanty om je foute outfit compleet te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook