Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een uniek cadeau? Laat een t-shirt bedrukken!

Een t-shirt laten bedrukken, leuk! Want bij een cadeau gaat het natuurlijk altijd om de gedachte. Je hoeft niet all out te gaan met je budget om met een speciaal geschenk voor de dag te komen. Sterker nog; het zit vaak in de kleine, persoonlijke dingen. In dit artikel krijg je inspiratie voor hele persoonlijke cadeaus voor verschillende gelegenheden, die ook nog eens betaalbaar zijn.

Specifieke gelegenheden

Je kunt bij bijna elke gelegenheid aankomen met een bos bloemen of een cadeaubon. Het is echter natuurlijk veel leuker om te laten zien dat je goed na hebt gedacht over je cadeau. Door je geschenk te personaliseren, geef je iets wat voor jullie band staat. Je kunt bijvoorbeeld verwijzen naar een memorabele gebeurtenis of iets wat jou aan hem of haar doet denken. Daarnaast hoef je alleen nog je cadeau af te stemmen op de gelegenheid en je zit goed. Geef champagne cadeau met twee gegraveerde champagneglazen ter gelegenheid van een huwelijksaanzoek. Of laat een t-shirt bedrukken voor je dochter wanneer ze meedoet aan de marathon van Rotterdam. Als je er dan nog een paar extra bedrukt voor de familie, zijn jullie het ultieme team.

Om bij het thema support te blijven is het misschien ook leuk om een keukenschort te laten bedrukken, om op die manier je vader aan te moedigen om vaker lekker te koken voor jullie. En hoe leuk is het om een rompertje te personaliseren en die cadeau te doen aan de aanstaande ouders.

Hiermee zit je altijd goed

Naast alle speciale gelegenheden kom je natuurlijk ook de algemenere zaken tegen. Het is dan vaak makkelijker om bijvoorbeeld een bos bloemen te geven. Verras de gelukkige dan met een gepersonaliseerde boodschap erbij door op de vaas een van jullie signature quotes te graveren. Een Trui bedrukken levert ook altijd een passend cadeau op. Je kunt aan elk familielid een trui geven met zijn of haar (bij)naam erop, of je kiest de grappigste foto’s van jullie uit en laat deze erop drukken. Hij of zij zal non stop aan je denken! Dit kun je natuurlijk ook doen met sleutelhangers, mokken en tassen. Je komt gegarandeerd met een uniek cadeau, schot in de roos dus! Tot slot is het misschien leuk om een briefje te schrijven bij je cadeau, met je favoriete anekdote of herinnering van jullie samen. Herinneringen ophalen zal een extra lading leggen op je geschenk, waardoor het nog beter binnenkomt. Dus, heb jij al besloten? Laat jij een leuk t-shirt bedrukken of ga je voor een lekkere trui? In ieder geval, veel plezier met het uitzoeken van je cadeau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken