Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een onvergetelijke teambuildingsessie bij De Tuinderij

Om een sterk team te (blijven) vormen, is het belangrijk om af en toe er met elkaar op uit te gaan. Met elkaar aan de slag buiten de vaste werklocatie, is leuk en waardevol. Veel teamleden kijken er naar uit! De verhalen achteraf gaan vaak jaren mee. De Tuinderij, een locatie gelegen in het Westland, is een geweldige plek voor een teambuildingssessie. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden van deze mooie plek.

Een prachtige plek voor een teambuilding

De Tuinderij ligt tussen Westland en Midden-Delfland in. Een gebied waar veel tuinders actief zijn, ook wel ‘De glazen stad’ genaamd. De omgeving is er rustig en groen. De locatie zelf is gelegen aan het water. De locatie heeft een nostalgische uitstraling en heeft verschillende prettige ruimtes (huiskamers) beschikbaar. 

De ruimtes kunnen, afhankelijk van de grootte van de groep, worden aangepast. Er kunnen combinaties van ruimtes worden gemaakt. Ook het verkleinen van een ruimte met hulpmiddelen, behoort tot de mogelijkheden. Kortom, alle factoren voor een prettige omgeving voor teambuilding zijn hier zeker aanwezig. De wensen en behoeften van jouw team staan centraal. 

Welke activiteiten zijn er mogelijk?

Een combinatie van verschillende type activiteiten maken een teambuilding vaak een succes. Met een trainer aan de slag gaan om elkaars kwaliteiten te leren kennen, kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van jullie teambuilding. De huiskamers van De Tuinderij hebben alles in zich om jullie team hierin goed te faciliteren. 

Daarnaast is het leuk om lekker actief met elkaar aan de slag te gaan. Samenwerken in de praktijk brengen en elkaar zo beter leren kennen. De Tuinderij biedt echt een heel breed pakket aan sportieve teambuilding activiteiten. Je kunt denken aan erop uit trekken op een solex of kickbike, levend tafelvoetbal spelen of een scootmobielrace houden door de kas. Dit staat gegarandeerd voor veel hilarische momenten. Lachen is tenslotte een essentieel onderdeel van een geslaagde teambuilding. Ook een muziekquiz of het spel ‘Wie is de Mol?’ behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor de culinaire aankleding van de teambuilding

Een teamuitje kan natuurlijk niet zonder lekker eten. Ook op culinair gebied is er veel mogelijk bij De Tuinderij. Het eten en drinken op de locatie wordt geserveerd in de vorm van een buffet in de grote huiskamer. In huiselijke sfeer kunnen jullie hier lekker eten en op informele manier bijpraten. De samenstelling van het buffet wordt vooraf afgestemd met de organisator van de teambuilding, zodat ook op culinair gebied jullie deze dag aan niets ontbreekt. 

Handig om te weten

De Tuinderij ligt op een prachtige plek aan het water. Er is een fijn terras, waardoor je bij goed weer ook even naar buiten kunt. Wanneer jouw team liever meer van de buitenlucht wil genieten, behoort ook een rondvaart door de groene omgeving tot de mogelijkheden. Ook een activiteit met roofvogels is een mogelijkheid om te boeken bij goed weer. Deze activiteiten in de buitenlucht kunnen het unieke element zijn om toe te voegen aan je teambuilding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook