Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Duurste vrouwenschoenen ter wereld!

Of het nou om het merk zelf of de schoen gaat, hoe mooier en duurder hoe beter. Iedere vrouw heeft genoeg keuze uit schoenen nodig om je outfit compleet te maken. Maar wat zijn nou de duurste vrouwen schoenen? Zijn deze schoenen alleen verkrijgbaar in de Bijenkorf? En zijn ze ook daadwerkelijk mooier?

10. Walter Steiger

Op de tiende plek staat een schoen van een bekend merk. Het merk is opgericht in 1932 door, je raad het al, Walter Steiger. De schoenen zijn geliefd door de unieke materialen die worden gebruikt en de ongewone ontwerpen. Het gaat hier voornamelijk om naaldhak schoenen. Walter Steiger heeft winkels gevestigd in Milaan, New York en Londen. En de startprijs van de schoenen ligt rond de 500 euro. Dus niet zomaar een paar naaldhakken die je even op je woensdag middag koopt.

9. Brian Atwood

ALs je de vorige naaldhakken al duur vond, dan is dit niks voor jou. De startprijs van dit merk ligt rond de 1.345 euro. Het is een Italiaans merk in Manhattan. Het is een merk dat gaat tot het uiterste. Van vlinderschoenen, naar volledig gerecyclede naaldhakken. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het gemaakt.

8. Jimmy Choo

Op plek acht al een iets bekender merk. Wie heeft niet gehoord van Jimmy Choo? De startprijs van deze pumps begint bij 1.395 euro. Deze schoenen zijn favoriete van A-listers in Hollywood. Iedereen loopt ermee. Van Gigi Hadid tot Rihanna of Reese Witherspoon. Deze ontwerpen zijn aan de ‘normale’ kant, als je ze vergelijkt met de schoenen van de rest van deze lijst. Alsnog springen ze eruit als je een nike air force er naast houdt.

7. Alexander McQueen

Met een startprijs van 1.645 euro staan deze schoenen op een mooie zevende plek. Je kent ze wel, de schoenen met een dikke zool, maar heb je ooit de naaldhakken gezien?

6. MIU MIU

Miu Miu is ieder jaar te zien op alle fashion shows, in welk land dan ook. Het is ook geen wonder dat dit merk in deze lijst staat. Van hakken van fluweel, tot pump bekleed met glitters. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in de aanbieding voor je. Nou ja aanbieding? De startprijs ligt rond de 2.745 euro per paar schoenen.

5. Christian Louboutin

De rode opvallende onderkant, wie kent ze niet? De sexy schoenen zijn bizar populair en ook bizar duur. De startprijs ligt rond de 3.095 euro. Dan hebben we het alleen nog over de schoenen. Het merk bestaat uit meer dan dat. Handtassen, cosmetica, je noemt het maar en het zit in het assortiment.

4. Gucci

In een lijstje zoals deze kunnen de classic Gucci schoenen niet ontbreken. Met een startprijs van 3.750 euro staat dit merk op een mooie nummer 4. De schoenen van Gucci passen bij iedere gelegenheid, en stralen altijd een bepaald imago uit. Je moet er maar van houden.

3. Manolo Blahnik

Een iets minder bekend merk in vergelijking met Gucci, maar zeker niet te min. Met een startprijs van een goede 4.600 euro staat deze schoen op een plek 3. Naaldhakken met een glimmende blauwe stof van fluweel met daarop een grote diamant. Wie wilt dit niet?

2. Louis Vuitton

Ja hoor, Louis Vuitton. Deze schoenen kunnen ook zeker niet ontbreken. De glimmende steentjes op de hakken met de rode ondergloed, je betaalt hier als snel tienduizend euro voor.

1. Stuart Weitzman

Dan de nummer 1. De classic hak voor een cocktail party of voor onder een zwart leren pak. De schoenen zijn subtiel bedekt met kleine gouden of zilveren steentjes en stralen pure klasse uit. Je betaalt al snel 3 miljoen euro voor een paar schoenen. Geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening voor een villa? Of toch voor schoenen? Het is maar waar je vrolijk van wordt. Hoe dan ook, deze schoenen staan zeker met een mooie prijs op nummer 1. De schoenen zijn redelijk basic en toch zoveel geld waard. Mensen dragen ze dan ook wel echt voor het merk zelf. 3 miljoen euro voor een paar schoenen neerleggen doe je niet zomaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken