Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Drie leuke en nuttige kraamcadeaus

Hoera! Een bekende van je heeft een baby gekregen! Daar hoort natuurlijk een feestje bij, maar wat geef je bij dit feestje. Een goed kraamcadeau is zo simpel nog niet, het ene cadeau is afgezaagd en het andere cadeau vind je eigenlijk zelf gewoon zo leuk. Je hebt eigenlijk twee soorten cadeaus, de cadeaus die schattig en leuk zijn en de cadeaus die daadwerkelijk bruikbaar zijn. De beste gift voor de kleine is daarom iets wat niet alleen er leuk uitziet maar ook nog eens ten goede komt voor de ouders en het kindje. Daarom hieronder 3 kraamcadeau tips voor spulletjes die zowel leuk en nuttig zijn.

Hydrofiele doeken

De eerste schattige en bruikbare cadeaus zijn hydrofiele doeken. En dan specifiek de XL variant van deze doeken. Hydrofiele doeken zijn grote vierkante doeken van hele fijne katoen. Door dat fijne katoen zijn ze zeer dun en daardoor heel geschikt om het tere babylichaampje af te drogen. Doordat de stof zo dun is kan je gemakkelijk tussen de kleine vingertjes en teentjes afdrogen. Daarnaast is de superzachte stof beter voor de gevoelige babyhuid dan een normale handdoek. Hydrofiele doeken zijn online te vinden met allerlei leuke patroontjes en figuurtjes. Ze zijn dus niet alleen superhandig, ze zien er ook nog eens schattig uit.

Kinderboeken

Een ander kraamcadeau waar je eigenlijk niet fout kunt gaan zijn kinderboeken en plaatjesboeken. Deze boekjes zijn gevuld met kleurrijke en mooie tekeningetjes en super memorabel. Kinderboeken zien er niet alleen fantastisch uit, ze hebben ook nog eens allerlei voordelen. Voorlezen of samen plaatjes kijken versterkt de band tussen ouder en kind. Ook helpt het op iets latere leeftijd met concerteren en het taalinzicht. En misschien wel het handigste voordeel is dat het kan helpen met in slaap vallen. En in slaap vallen is zoals je wel weet een van de grootte uitdagingen van het ouderschap. Niets is zo ontspannend voor een baby als papa die een sprookje voorleest. Dat geeft niet alleen de kleine rust, maar met een beetje geluk ook de ouders.

Gepersonaliseerde rugzak

En als laatste geweldige kraamcadeau kan je een rugzak met naam van het kindje geven. Rugzakken, en zeker babyrugzakken zijn online in groten getale te vinden. En wat is er nou leuker dan een kikkerrugzak of Winny de Poeh rugzak? Een kikkerrugzak met de naam van het kindje op de voorkant. Zo een rugzak blijft hoogstwaarschijnlijk de rest van het leven van het kindje aanwezig, want zoiets kán je gewoon niet wegdoen. Door de naam heeft de tas toch iets persoonlijks en maakt deze extra memorabel. Deze tassen zijn gemakkelijk en simpel online te bestellen, zoek maar eens op gepersonaliseerde rugzak.

Conclusie

De beste cadeaus zijn dus degene die er niet alleen leuk uit zien, maar ook nog eens praktisch zijn. Naast hydrofiele doeken, kinderboeken of een gepersonaliseerde rugzak zijn er natuurlijk nog tal van andere leuke cadeautjes, maar deze drie zijn echt superleuk, niet duur en bovendien memorabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook